Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg: Cum incepe noul serial? Vom afla impreuna, din randurile urmatoare, dragilor. Putem sa va spunem ca este vorba despre o productie emotionanta, unde dragostea de frate primeaza. Haideti sa aflam detalii.

bookzone.ro

Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg

Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg
Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg

In prim planul serialului se afla 4 frati, respectiv Kadir, Emel, Omer si Asyie, care, in loc sa aiba parte de o copilarie si rspectiv de o adolescenta normala, se gasesc in fata unei situatii tare dificile. Ei raman fara ambii parinti intr-o singura zi si trebuie sa invete sa se descurce. Sunt puternici, dar chiar si asa, nu pot dintr-odata sa isi dea seama cum sa faca fata la tot…Insa, ce s-a intamplat cu ai lor? De ce nu mai sunt? Pai, haideti sa va spunem.

Veli si Hatice, cei doi parinti, lucrau pentru un barbat bogat, pe numele sau Akif. Veli era prezent pe santierul familiei acestui Akif, iar Hatice ii facea curatenie. Amandoi erau harnici, pentru ca stiau ca au nevoie de locul de munca. Altfel, copiii lor ar fi suferit. Nu prea erau bogati. Ba, chiar putem spune ca abia se ajungeau cu banii. Insa de fiecare data cand ajungeau acasa de la munca si isi vedeau copiii, se incarcau de energie pozitiva. Totul, pana intr-o zi…

bookzone.ro

L-a prins cu alta

Hatice, dupa cum v-am spus, se ocupa de curatenie. Intr-una din zile, ea s-a dus la casa de vacanta a lui Akif, ca sa vada pe unde ar mai putea sa stwarga praful. Dar si daca ar fi si altceva de facut. Ce nu stia ea era ca acolo isi va gasi seful cu Suzan, o femeie frumoasa, care insa, nu era si sotia lui. Dandu-si seama de scena, a noastra a vrut sa plece repede, spunandu-si ca a si uitat ceea ce tocmai a vazut. Deja nu mai voia nimic si nici nu se mai simtea in stare sa munceasca. In drum spre autobuzul pe care abia astepta s-o duca intre ai ei, Hatice si-a sunat sotul. Si i-a zis totul…

Intre timp, Akif a prins-o din urma. SI s-a gandit ca trebuie sa stea linistit si sa inlature orice opsiblitate ca angajata lui sa spuna cuiva ceva. Asa ca incepe sa ii spuna ca i-ar putea da niste bani, daca i-ar promite ca nimeni nu afla nimic. Discutia lor nu ajunge la final, deoarece autoturismul in care se aflau angajatorul, angajata, dar si soferul, s-a rasturnat. Singurul care a putut iesi fara ajutor a fost Akif. Din lasitate insa, el nu a sunat la spital sa vina dupa Hatice si dupa soferul lui, ci a plecat. Norocul celor 2 au fost niste necunoscuti, care i-au vazut.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 1 Rezumat Intreg: Se cearta cu Veli

Pana la urma, Hatice ajunge la spital. Dar nu prea ii este bine, din pacate. Veli, sotul ei, este agitat pentru ca nu stie ce s-ar putea face fara ea. Cand vede si ca Akif vine pe acolo si le propune sa ii ajute, parca se enerveaza si mai tare. Ei doi isi dau niste replici acide pe santier. Nervii se aduna, usor, usor. Si de la niste simple vorbe, ei incep sa se lupte, asa ca doi adolescenti. Lucrurile nu dureaza mult, caci Veli se dezechilibreaza si cade. De la inaltimea aceea, nu a mai avut nicio sansa si s-a dus…Si la scurt timp, dupa el si Hatice. Akif a plecat repede, sa nu-l vada cineva. Si totusi, 2 persoane l-au filmat si vor incerca sa il santajeze. Dar nu in primul episod din Totul Pentru Familia Mea.

Astfel, in doar o zi, s-au dus ambii parinti ai lui Kadir, Asyie, Emel si Omer…Si totul din cauza unui individ precum acel Akif, care se pare ca nu stie ce inseamna sa fii uman. Fratii se mai au acum doar pe ei. Rudele nu vor sa ii ajute sau sa ii primeasca. Kadir incearca sa preia el fraiere, insa e greu si pentru el sa isi gaseasca un loc de munca. Pana la rma intervine unchiul lor, care vrea sa ii primeasca la el si la sotia lui, Sengul.

Femeia nu e de acord

Sengul insa nici nu vrea sa auda. Ce ar insemna sa vina toti 4 in casa ei si sa si stea cine stie cat timp la ei? Nu si nu. Vazand ca si de aceasta data sunt refuzati, fratii vor sa plece. Insa, pana la urma, decid sa ramana unde credeti? In magazia unchiului lor, acolo unde teoretic, nici nu existe conditii umane. Dar, neavand ce face…

Si asa se termina episodul 1 din Totul Pentru Familia Mea. Se anunta a fi unul tare frumos si plin de emotii. Vor reusi cei 4 frati sa isi gaseasca un rost? Aflam si noi pe parcurs. Haideti si pe pagina de Facebook despre serial, daca va place.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!