CARTI

Cartea Dumnezeu iti vorbeste de Neale Donald Walsch

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Dumnezeu iti vorbeste de Neale Donald Walsch vine in ajutorul acelora dintre noi care aproape ca putem spune ca nu se mai regasesc in propriile lor vieti. Desi ei sunt cei care mananca, dorm, discuta cu cei din jur si isi fac treaba la locul de munca, parca totul a devenit asa, tare, tare repetitiv. Aproape ca nici nu ne mai gandim la multe lucruri, ci ajungem mai degraba sa le facem pe pilot automat.

Subiectul cartii este in stransa legatura cu Divinitatea si cu felul in care putem sa o ascultam, dupa cum probabil v-ati dat seama deja. Si va putem da si un pont. Va puteti lua cartea chiar acum, la un pret destul de bun din aceasta librarie online. Sigur ati mai auzit de ea, cel putin in treacat. Sau poate chiar ati mai luat carti de la ei. Au mai tot timpul si super oferte pentru iubitorii de lectura. Si un avantaj ar fi ca va puteti comanda cartile si la EasyBox. Gata acum, haideti sa revenim la cartea in sine.

Cartea Dumnezeu iti vorbeste de Neale Donald Walsch

Cartea Dumnezeu iti vorbeste de Neale Donalds Walsch

Traim vremuri tulburi, din mai multe puncte de vedere. Nu trebuie decat sa va uitati putin in jur, daca nu sunteti de acord cu aceasta afirmatie. Dragostea nu mai e ce trebuie sa fie. Acum nu reprrezinta altceva decat un targ, un schimb. Daca el are bani, ea il iubeste. Daca ea are frumusete, el o iubeste. Desigur, nu vrem sa generalizam, insa in multe cazuri se intampla asa. Apoi, sentimentele nu mai sunt sentimentele. Unii au uitat sa mai fie oameni, sa mai aiba empatie. Si exemplele negative pot continua. Ideea este ca uneori parca simtitm ca nimic nu mai are substanta.

Si ca facem lucrurile doar asa, ca trebuie facute. Insa nu mai stam sa vedem ca in jurul nostru nu exista doar lucruri negative, fara scop sau pur si simplu, insipide, incolore si inodore. Uneori suntem teleghidati si adanciti in propriile probleme pentru care aparent nu exista niciun soi de rezolvare. Dar uitam sa mai luam o gura de aer, sa mai respiram. In cartea Dumnezeu iti vorbeste de Neale Donald Walsch, autorul ne aduce aminte ca Dumnezeu e cu noi si ne poate vorbi oricand, prin voci la care nici nu ne asteptam. Poate ne intalnim cu vreo ruda care se bucura ca ne vede si ne da un sfat bun. Poate ne intalnim cu vreun prieten care spune ce a mai facut el si ne da astfel, poate indirect, o idee despre ce am putea sa facem si noi. Si exemplele pot continua.

Trebuie sa fim atenti in jur

Sau poate nu neaparat asa, ci vedem vreo reclama, vreun lucru care ne schimba perspectiva. Intotdeauna, daca stam sa ne uitam cu atentie, il putem gasi pe Dumnezeu, cu o vorba buna. Pe langa aceste exemple generale, scriitorul Neale Donald Walsch ne da si unele concrete, in povestirile pe care le putem gasi in noua sa carte.

Una peste alta, ni se pare o lucrare foarte buna pentru cei care se simt deznadajduiti. Autorul a mai scris si celebra serie de carti Conversatii cu Dumnezeu. Daca v-a placut aceasta carte, puteti sa aruncati un ochi si pe acelea. Si aici ne incheiem si noi articolul in care am discutat despre cea mai noua carte a lui Neale Donald Walsch. Ne puteti spune in sectiunea de comentarii daca ati citit aceasta carte si daca v-a placut, desigur. Va recomandam, in acelasi timp si cartea Calea Vindecarii. E scrisa de Dr. Constantin Dumitru Dulcan, cel ce semneaza si prefata de la cartea pe care v-am prezentat-o si noi astazi, sa stiti.

 

iwillberichvlogg459

Share
Published by
iwillberichvlogg459

Recent Posts

Intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului – Sa ma duc sau nu?

Intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului - Sa ma duc sau nu? Ehe,…

2 luni ago

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri, din pacate. Noul program cu…

2 luni ago

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2!

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2! Este o mutare la care chiar…

2 luni ago

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania?

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania? Noul show ce ne va purta…

2 luni ago

Cate episoade are serialul O Dragoste?

Cate episoade are serialul O Dragoste? Productia ce ii are in prim plan pe Doga…

2 luni ago

Ce inseamna sa iti faca cineva cheie in limbajul urban?

Ce inseamna sa iti faca cineva cheie in limbajul urban? Stim si noi deja ca…

3 luni ago