LIMBA ROMANA

Ce inseamna emoji-ul cu vanata ?? Nu e ceea ce pare!

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna emoji-ul cu vanata ?? Nu e ceea ce pare! Desi la prima vedere, poate ati crede ca este vorba despre fix ceea ce este, adica o leguma, veti ramane surprinsi. Internetul a transformat acest emoji nevinovat la prima vedere, intr-unul care se foloseste foarte, foarte des si in…conversatiile mai fierbinti, daca intelegeti unde batem. Insa, despre toate acestea vom discuta si noi in randurile ce urmeaza.

Ce inseamna emoji-ul cu vanata ?? Nu e ceea ce pare!

Emji-ul cu vanata ? a aparut de mult timp. Undeva prin 2010 a fost lansat si lumea nu prea i-a acordat mare atentie. Pe atunci, inca se foloseau emoji-urile alea cu expresii precum rasul, furia si asa mai departe. Desigur, unii mai puneau direct vreun LOL, in loc sa puna fetele acelea zambitoare. In orice caz, vorbim de niste lucruri care se intamplau in urma cu mai bine de un deceniu. Cert este ca pe vremea aia, dupa cum va spuneam, nimeni nu i-a acordat atentie acestui emoji ce semnifica o simpla leguma, la prima vedere…

Insa, au mai trecut anii si a inceput sa fie folosit si in alte sensuri. Dintr-un emoji folosit foarte putin, a ajuns sa fie unul pe care tinerii in special il folosesc foarte, foarte des. Si lumea a inceput sa se intrebe: Ce inseamna emoji-ul cu vanata ?? Ei bine, haideti sa o luam mai pe ocolite. Nu va mai ganditi la el ca la o reprezentare a legumei vanata, ci la altceva. E vorba de o parte a corpului, prezenta doar la baieti, care poate sa atarne sau poate sa se duca asa in sus, precum emoji-ul acesta cu vanata. V-ati prins care e, nu? Daca da, foarte bine, daca nu mai ganditi-va. Si daca mai vedeti pe cineva ca va trimite un mesaj de genul „Vreau o salata de ?”, ganditi-va ca poate nu se refera la o salata de vinete, ci la alte lucruri. Pe noi ne gasiti si pe profilul nostru de Instagram, sa stiti. Poate mai aveti nelamuriri in privinta altor emoji.

iwillberichvlogg459

Share
Published by
iwillberichvlogg459

Recent Posts

Intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului – Sa ma duc sau nu?

Intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului - Sa ma duc sau nu? Ehe,…

2 luni ago

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri

Serialul O Dragoste se va difuza de marti pana vineri, din pacate. Noul program cu…

2 luni ago

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2!

Serialul Secrete de Familie se muta pe Kanal D2! Este o mutare la care chiar…

2 luni ago

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania?

Cand incepe emisiunea Insula de Un Milion in Romania? Noul show ce ne va purta…

2 luni ago

Cate episoade are serialul O Dragoste?

Cate episoade are serialul O Dragoste? Productia ce ii are in prim plan pe Doga…

2 luni ago

Ce inseamna sa iti faca cineva cheie in limbajul urban?

Ce inseamna sa iti faca cineva cheie in limbajul urban? Stim si noi deja ca…

3 luni ago