Ce inseamna LOL ROFL SI LMAO?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna LOL ROFL SI LMAO? Si de ce am ales sa scriem un singur articol in care va explicam cum sta treaba cu toate 3, in loc sa scriem cate unul pentru fiecare, sa vina trafic mai mare? Ei bine, trebuie sa stiti ca intre cele 3, exista o legatura. Una pe care multi si-o amintesc. Altii o vor afla din randurile ce urmeaza. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem despre ce este vorba, de fapt.

bookzone.ro

LOL, ROFL si LMAO de pe Yahoo Messenger

ce inseamna LOL ROFL si LMAO
ce inseamna LOL ROFL si LMAO

In functie de varsta pe care o aveti, va veti aduce aminte sau nu de zilele de glorie ale Internetului, cand toti stateam pe Yahoo Messenger. Pe atunci nu prea exista alt serviciu din acesta de comunicare. Cu alte cuvinte, nu era nici Facebook Messenger, nici WhatsApp, nici Discord, nici Telegram si nici Signal. Speram ca le-am cuprins pe toate. A, si bineinteles…nu existau nici DM-urile de pe Instagram. Asadar, lumea avea doar Yahoo Messengerul pentru a putea sa ia legatura cu prietenii si cei dragi, de la distanta.

Cine are mai mult de 18 ani, probabil isi aduce aminte de statusurile si de avatarele de pe Yahoo Messenger. De BUZZ nu mai vorbim, ca parca ne dau deja lacrimile. Bun, pai si ce legatura au cele 3 abrevieri din titlu cu Yahoo, va intrebati…Ei bine, pe mess, se foloseau des LOL, ROFL si LMAO. Asa cum astazi, de exemplu, lumea foloseste XOXO sau altele pe WhatsApp. Inchizand aceasta paranteza lunga, haideti sa vedem si care e treaba cu ele, pana la urma.

bookzone.ro

Ce inseamna LOL ROFL si LMAO?

Bun, pai sa incepem cu…inceputul. Trebuie sa stiti ca cele 3 fac parte din aceeasi categorie. Indiferent pe care il folositi, persoana cu care vorbiti va fi pusa la curent cu faptul ca voi radeti. Si LOL si celelalte 2 se refera la ras. Si probabil ca acum va intrebati care e diferenta intre ele, daca in definitiv inseamna unul si acelasi lucru, adica rasul? Pai, este vorba de intensitate. LOL-ul este cel mai slab, in sensul ca hai sa zicem ca radeti asa de vreo 2 ori si va opriti. Urmeaza ROFL-ul, unde situatia devina super amuzanta, iar lucrurile se termina cu ROFL, unde chiar ca va prapaditi de ras, efectiv.

LOL este o abreviere venita din limba engleza, ce inseamna „laughing out loud”. Daca ar fi sa incercam o traducere simpla, ar insemna un soi de „razand cu voce tare”. Dupa, vine ROFL, care este tot o abreviere din engleza si care inseamna „rolling on the floor laughing”. In romana un soi de…”ma tavalesc pe jos de ras”. Iar LMAO, adica „laughing my ass off” s-ar traduce prin…”razand tare si de puternic”. Si cam asta inseamna LOL ROFL si LMAO. Speram ca v-a fost de folos prezentul articol. Si mai speram ca aceia dintre voi care stateau pe Yahoo Messenger acum niste ani si-au adus aminte cu placere de vremurile acelea. Pe noi ne gasiti si pe Facebook, sa stiti.Poate va mai aduceti aminte de termeni din acestia care se foloseau acum multi ani.

2 thoughts on “Ce inseamna LOL ROFL SI LMAO?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!