Cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii? In ultimul timp, din ce in ce mai multi telespectatori isi pun aceasta intrebare. Se aude prin mediul online ca ar fi vorba de niste sume frumusele. Sa fie insa asa? Astazi, o sa va spunem si noi in aticolul nostru cam ce stim. Si dupa, fiecare va putea sa isi traga singur/a concluziile, desigur. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

bookzone.ro

Bani frumosi din postura de concurent/a la Casa Iubirii

cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii
cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii

Emisiunea matrimoniala Casa Iubirii, prezentata de Andreea Mantea si care se difuzeaza in fiecare zi pe Kanal D este, fara doar si poate, una dintre productiile de top din Romania. Telespectatorii isi pot urmari concurentii favoriti de luni pana vineri, de 2 ori pe zi, respectiv de la ora 10:00 pana la ora 12:00 si de la ora 16:30 pana la ora 19:00. In weekend, aventura continua de la ora 17:00 la ora 18:00, si apoi, dupa o pauza de o ora, de la ora 19:00 pana la ora 20:00. Nu credem ca exista o alta emisiune la momentul actual in Romania care sa se difuzeze la fel de des. Poate doar Mireasa.

Revenind insa, din ce in ce mai multi tineri isi doresc sa intre in Casa Iubirii, din motive destul de diferite. Desigur, cea mai mare parte din ei vor pur si simplu sa isi gaseasca jumatatea. Plictisiti sa vada ca in viata reala nu pot gasi pe nimeni pe placul lor, isi spun ca o astfel de experienta poate sa fie fix ce le lipseste. Si ii poate face sa plece alaturi de jumatatea lor. In acelasi timp, sunt si destui tinerri care nu se gandesc la emisiunea Casa Iubirii ca la experienta ce ii va ajuta pe plan emotional si amoros, ci mai degraba… pe plan financiar, caci cica se castiga bine.

bookzone.ro

Cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii?

Toti cei ce intra in Casa Iubirii primesc bani din doua surse oficiale. Desigur, ei mai pot face de cateva ori mai mult dintr-o sursa aditionala, despre care vom discuta in cele ce urmeaza. Sa o luam insa, cu inceputul. Din clipa in care intra in Casa, concurentii au parte de un salariu saptamanal. Stiti ca unii oameni sunt zilieri si primesc bani la sfarsitul fiecarei zile.

Ei bine, cei ce intra in Casa primesc banii dupa fiecare saptamana. Cat? In jur de 1.500 de lei, daca e sa ne luam dupa vocile din showbiz. La un calcul simplu, cine reuseste sa stea o luna, de exemplu, primeste 6.000 de lei. Desigur, acum o sa vina unii si o sa puna intrebarea „Pai ce, astia-s bani?”, la care noi o sa ne cam dam ochii peste cap. Evident ca sunt bani.

Sunt bani buni

Nu stim cine in ce bule traieste, insa, un salariu de aproximativ 6.000 de lei in Romania este unul bun. Poti sa traiesti mai mult decat decent. Asta unu la mana. Doi la mana, trebuie sa luam in calcul si cum se fac. Una e sa ai un loc de munca unde sa trebuiasca sa te zbati zi de zi, cel putin 8 ore si sa pleci epuizat/a dupa fiecare sfarsit de program. Si alta e sa stai intr-un platou de televiziune si sa vorbesti.

Eventual sa te si indragostesti. Unde mai punem ca mancarea le este asigurata in zilele de filmare. Si, evident, li se acorda si sansa de a sta la hotel, probabil tot gratuit. Asadar, discutam despre aproximativ 6.000 de lei + masa si cazare asigurate. Oamenii normali care castiga 6.000 de lei de exemplu, mai trebuie sa isi cumpere si de mancare, mai trebuie eventual sa plateasca si o chirie. Asa ca raman cu mult mai putini bani la sfarsit de luna.

Cati bani castiga concurentii de la Casa Iubirii? Exista si un premiu saptamanal de 5.000 de lei

Bun, salariul e prima sursa de venit a concurentilor de la Casa Iubirii. Insa, dupa cum v-am spus si mai sus, acestia nu stau doar in banii din salariu neaparat. In fiecare saptamana probabil stiti ca are loc o Gala. La sfarsitul acesteia, un concurent norocos mai pleaca acasa cu un cec in valoare de 5.000 de lei. Asadar, haideti sa luam un exemplu: daca sunteti concurent/a in Casa Iubirii pentru doar o saptamana si iesiti si favoritul/favorita publicului, castigati in jur de 7000 de lei. Unde altundeva se mai pot face acesti bani in Romania intr-un timp atat de scurt?

Desigur, haideti sa luam si varianta ideala. Ce ar fi daca, pe langa cei aproximativ 6000 de lei pe care teoretic ii iei ca si concurent/a la Casa Iubirii pe luna, esti favoritul sau favorita pentru o luna intreaga? Da, desi poate parea aproape imposibil, s-a mai intamplat. Atunci discutam despre 20.000 de lei din cecuri + salariul pe o luna. Adica undeva in jur de 26.000 de lei pe luna. E o suma super, nu-i asa? Avand in vedere aceste aspecte, probabil ca se vor inscrie multi si pentru sezonul 3 din Casa Iubirii.

Concurentii de la Casa Iubirii sunt vedete pe TikTok

Ok, pana acum am vorbit de sursele de venit directe ale celor ce poposesc in Casa Iubirii. Insa, evident, acestea pot pica pe planul 2. De ce? Pai, unii nu vin neaparat pentru ei, ci pentru a aparea la TV. Dupa ce apar la TV, conturile lor de Instagram si de TikTok vor exploda, de-a dreptul. Practic, vor deveni niste influenceri. Si multi asta isi doresc. Din postura de influencer, poti sa faci bani foarte usor. Daca iti creste contul de Instagram, de exemplu, poti avea campanii platite cu diverse companii. Adica mai poti face cateva sute sau mii de euro pe luna si din alea.

Daca iti creste contul de TikTok, poti face meciuri pe live. Aici, din donatii, se pot face iar niste sute sau niste mii bune de euro pe luna. Nu trebuie decat sa intri si sa vorbesti cu lumea. Iar cine te apreciaza, iti va si dona diverse cadouri. Cadouri care, evident, inseamna bani. Asadar, una peste alta, sa participi la Casa Iubirii poate fi o experienta din care sa iesi castigat sau castigata si pe plan financiar. Cu cat stai mai mult in casa, cu atat iti pot creste conturile de pe retelele de socializare si, evident, poti face si mai multi bani. Singura problema ar fi ca, de obicei, dupa ce iesi din Casa, lumea incepe sa uite de tine usor.

Pentru ca na, nu te mai vede in fiecare zi la TV. Asa ca si castigurile e posibil sa scada, daca nu ai habar cum sa iti pastrezi publicul. Si aici o sa ne incheiem si noi articolul in care v-am spus cat castiga concurentii de la Casa Iubirii. Desigur, dupa cum v-am spus, sumele sunt cele vehiculate prin presa. Doar ei stiu exact cati bani au ca salariu. Si cati bani fac ulterior din retelele de socializare. Singura suma exacta pe care o stim e cea de pe cecul saptamanal. Detalii despre emisiune puteti gasi si pe profilul oficial de Insta.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!