Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii? Fanii productiei au inceput sa se intrebe acest lucru acum, mai mult ca niciodata. De unde pana unde? Vom afla toate detaliile pe care le stim pana in prezent in articolul nostru de astazi. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem si noi care e treaba.

bookzone.ro

Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii?

Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii?
Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii?

In luna martie a anului 2022, incepea pe Kanal D o emisiune cu si despre sentimente. Numele? Casa Iubirii. Prezentatoarea? Andreea Mantea. Multi credeau pe atunci ca va incepe, de fapt, sezonul 5 din Puterea Dragostei, emisiune la care doamna Mantea mai fusese prezentatoare. Insa, in ultimul timp, productia a avut-o ca prezentatoare pe Cristina Mihaela si dupa…s-a oprit. In locul ei insa, a inceput emisiunea Casa Iubirii cu Andreea Mantea. Un motiv de bucurie pentru toti fanii ei, care abia asteptau sa o vada din nou la carma vreunei emisiuni.

Saptamanile si lunile au trecut. Nimeni nu se gandea la marele final, la ultimul episod si la ultima gata din Casa Iubirii. Insa in emisiunea de pe 18 decembrie, Andreea Mantea i-a anuntat pe concurentii ramasi ca gata, sunt pe ultima suta de metri. Zilele lor in Casa Iubirii sunt numarate, pentru ca marea finala se apropie. Iar ei vor trebui sa revina la vietile lor normale, acelea in care nu mai trebuie sa lupte pentru premiul saptamanal de 5000 de lei. Si nici nu ii va mai vota lumea. Vor vedea si ei ulterior cum este sa fie doar in postura de telespectatori, nu si de participanti la actiunea din episoade.

bookzone.ro

Si pana la urma, cand e marea finala?

Ei bine, doamna Andreea Mantea nu a specificat si data exacta a finalei…Asa ca ne-a lasat loc de speculatii. Haideti sa o luam cu inceputul. Castingul pentru sezonul 2 din Casa Iubirii a inceput de mult timp si probabil ca deja producatorii i-au ales pe primii concurenti. Asta e deja aproape sigur. Ceea ce ne face sa ne gandim si la faptul ca nu mai este mult pana vom vedea primele episoade din al 2-lea sezon la TV.

Avand in vedere ca televiziunile incep sa ia in calcul serios si luna ianuarie pentru grila de iarna, ne face sa credem ca sezonul 2 din Casa Iubirii va incepe tot ianuarie. Pana si Romanii Au Talent Sezonul 13 va incepe atunci, nu in februarie, asa cum se intampla de obicei. Asa ca, unii cred ca toti concurentii din primul sezon vor petrece totusi Sarbatorile de Iarna la TV si undeva poate pe la inceputul lunii ianuarie isi vor lua ramas bun de la casa si de la echipa de productie. Si tot atunci vom afla si noi cine a castigat primul sezon din Casa Iubirii. O sa fim atenti si pe Instagram-ul emisiunii, sa vedem ce se mai posteaza…

Competitia e una dura, asa nimic nu e previzibil…Plus ca Andreea Mantea a spus ca de acum inainte vor fi gale nu doar cu un singur eliminat sau cu o singura eliminata, ci cu mai multi. Ramane de vazut. Probabil o sa bagam si noi un update la acest articol cand se afla data exacta. Asa cum am facut si la cel despre concurentii de la Survivor. Sa vedem daca am avut totusi dreptate sau nu. E totusi posibil sa se lungeasca emisiunea pana in februarie. Depinde. Nu stim noi ce doresc producatorii. Indiferent de cand se termina insa, sezonul 2 din Casa Iubirii probabil va incepe foarte repede, a 2-a zi sau la cateva zile dupa terminarea primului sezon. Asa cum s-a intamplat si la sezoanele din Puterea Dragostei.

1 thought on “Cand se termina sezonul 1 din emisiunea Casa Iubirii?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!