Emisiunea Casa Iubirii – Cand incepe?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Emisiunea Casa Iubirii – Cand incepe? Noul reality show matrimonial este asteptat cu sufletul la gura de foarte multa lume. Parca ceva lipseste in peisajul TV din Romania. Insa, in curand, va reveni un format pe care telespectatorii il indragesc. Detalii aflam din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Emisiunea Casa Iubirii cu Andreea Mantea

Emisiunea Casa Iubirii cu Andreea Mantea
Emisiunea Casa Iubirii cu Andreea Mantea

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca aceasta noua emisiune Casa Iubirii este un soi de inlocuitor pentru Puterea Dragostei. Ideea de baza va fi aceeasi. Diferentele insa vor incepe la felul de prezentare si la locul unde se vor intalni noii concurenti, pentru a da nastere unor noi povesti de iubire. Nu va mai fi aceeasi casa din Istanbul, dupa cum bine stim. Toata echipa de productie Puterea Dragostei a revenit recent in Romania si s-a pus pe treaba aici, in Bucuresti.

Pe langa faptul ca vor sa vada din nou in ce fel evolueaza natura umana, atunci cand intalneste dragostea, telespectatorii mai au un motiv in plus sa fie nerabdatori. Emisiunea Casa Iubirii va avea o prezentatoare pe care o stim cu totii. Este vorba despre nimeni alta, decat Andreea Mantea. Ea a prezentat primele 2 sezoane din Puterea Dragostei. Ulterior, a fost inlocuita cu Cristina Mihaela Dorobantu, care acum prezinta Stirile Kanal D de dimineata.

bookzone.ro

Cand incepe Casa Iubirii?

Da, se pare ca in sfarsit avem si o data oficiala a premierei. Dupa o asteptare destul de lunga, se pare ca vom avea parte in sfarsit si de noi aventuri pe taramul iubirii. De cand? Ei bine, de pe data de 4 aprilie. Atunci se va difuza episodul 1 si tot atunci vom vedea si noi, pas cu pas, despre ce va fi vorba. Ii vom cunoaste pe concurenti si vom vedea in ce casa vor sta.

Programul va fi acelasi ca si in cazul emisiunii Puterea Dragostei. Astfel, Casa Iubirii se va difuza de luni pana vineri, de la ora 11 pana la ora 12 si de la ora 17 pana la ora 19. Nu va lipsi insa nici in weekend, cand se va putea vedea de la ora 16 la ora 17, dar si de la ora 19 la ora 20. Practic, in nicio zi din saptamana nu ne vor lipsi aventurile de pe taramul iubirii. Pana la data premierei, o sa stam atenti la contul de Instagram al Andreei Mantea, ca sigur o sa ne dea detalii pe story.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!