Cand incepe sezonul 2 din Casa Iubirii?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cand incepe sezonul 2 din Casa Iubirii? Mult mai devreme decat s-ar fi asteptat unii. Pregatirile sunt in toi, pentru ca deja se anunta un sezon incendiar. Unul cu mult mai bun decat primul, in care Radu, Emanuel, Ionut, Sorin, Nicoleta, Bianca si restul au ajuns pe ultima suta de metri. Detalii avem si noi in randurile urmatoare, desigur.

bookzone.ro

Cand incepe sezonul 2 din Casa Iubirii?

Cand incepe sezonul 2 din Casa Iubirii
Cand incepe sezonul 2 din Casa Iubirii

Va spuneam intr-un articol precedent ca sezonul 1 din Casa Iubirii se termina. Pe atunci, nu stiam exact data exacta. Dar banuiam noi ca pe undeva prin ianuarie. Acum stim ca pe 15 ianuarie va avea loc marea finala. Atunci, vom descoperi care din concurentii primului sezon vor fi castigatorii. Vor fi 2 premii, din ce am inteles: unul, de 75.000 de lei pentru un el si altul tot de 75.000 de lei pentru o ea. Vor fi 2 castigatori.

Si gata cu primul sezon. Dar cand incepe noul sezon din Casa Iubirii? Daca ar fi sa ne luam dupa alte emisiuni care se difuzeaza pe la noi, ar trebui sa mai dureze o vreme. Romanii au Talent, de exemplu, are o singura editie pe an. Sau Bravo Ai Stil, tot de la Kanal D. Din fericire, Casa Iubirii nu e la fel ca acestea. Astfel, sezonul 2 va incepe mult, mult mai devreme.

bookzone.ro

A 2-a zi

Cand anume? Pai fix a 2-a zi. Astfel, nici bine nu vom apuca sa ii felicitam pe castigatorii sezonului 1 din Casa Iubirii, ca ii vom si vedea pe urmatorii, pe cei pe care ii vom privi in sezonul 2. A 2-a zi de dimineata, incepe noul sezon, pe care telespectatorii probabil ca il asteapta cu nerabdare. Cu alte cuvinte, pe data de 16 ianuarie, de la ora 10.

Nu suntem siguri, dar credem ca e singura emisiune din Romania care procedeaza asa. Adica, unde ati mai vazut voi ca urmatorul sezon sa inceapa fix in a 2-a zi? Este o performanta. Practic, pentru cei din echipa de productie si pentru Andreea Mantea, prezentatoarea, nu prea exista pauza. Abia asteptam sa vedem cine va castiga sezonul 1, dar si ce concurenti vor fi in sezonul al 2-lea. Ne va placea de ei? Ne vor fi indiferenti? Ramane sa vedem pe 16 ianuarie, cand incepe sezonul 2. Detalii suplimentare o sa aflam si de pe contul de Instagram al emisiunii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!