Casa Iubirii Sezonul 3: Cand incepe noua aventura a dragostei?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Casa Iubirii Sezonul 3: Cand incepe noua aventura a dragostei? Aceasta pare sa fie intrebarea de pe buzele tuturor celor ce urmaresc aceasta emisiune matrimoniala prezentata de Andreea Mantea. Desi in trecut s-a anuntat un casting care se pare ca s-a si terminat intre timp, tot nu ni s-a spus nimic despre vreun nou sezon. Si totusi, trebuie sa inceapa, insa cand? Haideti sa discutam si noi mai mult pe baza acestui subiect.

bookzone.ro

Casa Iubirii, o emisiune fenomen

Casa Iubirii Sezonul 3
Casa Iubirii Sezonul 3

Trece timpul asta atat de repede, de nici nu ne dam seama uneori. Parca mai ieri vedeam cum intra in casa o serie noua de baieti si de fete pentru al 2-lea sezon din emisiunea matrimoniala Casa Iubirii. Nu stiam cine va fi cu cine si nici ce se va intampla intre ei. Desi la inceput toti baietii pareau sa se inteleaga bine, de exemplu, Robert a ajuns sa fie tinta multor ironii ale celorlalti baieti. Cristina a venit special pentru Radu si chiar au fost intr-o relatie. Ulterior, din cauza unor cuvinte aruncate gresit de Radu, ei s-au despartit. Si totusi, inca isi mai arunca priviri fugare.

Robert a fost cu Mihaela, insa acum se privesc uneori de parca ar fi niste simpli straini. Marinel a iesit, Ionut s-a regasit cu Larisa si acum formeaza un cuplu, dar si multe, multe alte lucruri s-au intamplat. Putem spune cu usurinta ca a fost un sezon tare plin, pentru toata lumea. A inceput in ianuarie si aproape ca a durat o vesnicie, la cate intrigi si la cate rasturnari de situatie au avut loc. Si totusi, lumea a inceput sa se intrebe cand se termina sezonul 2 din Casa Iubirii? Pana la urma, trebuie sa apara si o alta serie de concurenti, nu? Desigur, e posibil ca multi dintre cei ce sunt acum in Casa, sa apara si in noul sezon. S-a intamplat si cand era pe terminate primul sezon si s-a facut trecerea spre al 2-lea.

bookzone.ro

Casa Iubirii Sezonul 3: Cand incepe noua aventura a dragostei?

Multi au crezut ca actualul sezon, adica al 2-lea, se va terrmina in vara. Mai ales ca parrca tot pe atunci incepusera si primele casting-uri, desfasurate in primele orase din tara. Surprinzator insa, iata ca a trrecut si vara, mai e putin si se termina si toamna, iar sezonul 2 din Casa Iuibirii inca se difuzeaza. Asadar, acest lucru ne face sa ne gandim ca e posibil sa tina un an.

Astfel, e posibil ca sezonul 3 din Casa Iubirii sa mai tine in jur de 2 luni, in momentul scrierii acestui articol. Adica abia prin ianuarie sa vedem fete noi. Da si fete vechi, desigur. Ceva ne face sa credem ca o parte dintre actualii concurenti vor dori sa isi continue perripetiile si in urmatorul sezon. Poate Laurentiu, poate Robert, desi parca acesta din urma a spus ca nu isi mai doreste acest lucrru, daca nu ne inselam. Posibil si Radu, desi asta arr insemna sa participe in 3 sezoane.

Chiar si asa, lumea se pare ca il voteaza non-stop, asadar inca are fani activi. Si, prin urmare, poate ca si producatorii emisiunii o sa isi doreasca sa il mai aiba un sezon. Asta daca nu se impaca cu Cristina, desigur. Ca poate se impaca, formeaza un cuplu si decid sa isi traiasca in afara Casei Iubirii povestea de dragoste. Asa cum s-a intamplat si cu Ionut si Larrisa. O sa mai fim atenti si pe profilul de Insta al emisiunii, ca poate se anunta noutati despre ce va urma pentru Casa Iubirii.

UPDATE: Sezonul 3 din Casa Iubirii incepe pe 14 ianuarie.

 

1 thought on “Casa Iubirii Sezonul 3: Cand incepe noua aventura a dragostei?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!