Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii la Kanal D

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii la Kanal D. Dupa cum i-o spune si numele, noul show ce va fi difuzat pe postul de televiziune din Romania va fi unul matrimonial. Dragostea va fi pusa la loc de cinste, iar toate ramificatiile acesteia, de la intrigi, la drame, dar si la sentimente curate, vor putea fi vazute in curand de telespectatori. Haideti sa vedem tot ce stim pana in prezent.

bookzone.ro

Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii la Kanal D

Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii
Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii

Ne asteptam si nu prea la aceasta veste. Si va spunem si de ce. Ideea e ca nu credeam ca va fi vorba despre o alta emisiune matrimoniala. Dupa cum bine stim, toti asteptam sa se anunte sezonul 5 din Puterea Dragostei. Stiam deja ca Andreea Mantea va prezenta. Dar iata ca avem parte de o surpriza: sezonul 4 a fost ultimul sezon de Puterea Dragostei, aparent. In loc sa se continue, o noua emisiune va aparea in loc. Desigur, vor fi si unele asemanari, dar postul anunta ca formatul va fi totusi diferit. Ramane de vazut.

Teelspectatorii se vor bucura sa o revada pe Andreea Mantea la carma unei astfel de emisiuni. Dupa 2 sezoane de Puterea Dragostei, tanara a plecat inapoi in Romania, dupa cum bine stim. Dorul de casa a facut-o sa isi dea seama ca cel mai bine ar fi sa il ia pe David si sa revina in tara. In locul acesteia, prezentatoare a fost Cristina Mihaela Dorobantu, care s-a descurcat exemplar atat in sezonul 3, cat si in sezonul 4. Ulterior, aceasta a intrat in echipa stirilor de dimineata. Dupa aceasta veste, noi am rasuflat usurati, stiind ca si ea, dar si Andreea Mantea vor fi pe sticla in acelasi timp. Insa, dupa cum va spuneam, speram la sezonul 5 din Puterea Dragostei, nu la o emisiune cu totul si cu totul noua.

bookzone.ro

Cand incepe Casa Iubirii cu Andreea Mantea?

Bun, acum ca stim faptul ca Andreea Mantea prezinta Casa Iubirii la Kanal D, vine si o intrebare, pe care probabil deja o intuiti. Cand incepe noua emisiune? Cand ii vom putea cunoaste pe toti concurentii de la Casa Iubirii? Ei bine, pana la momentul scrierii acestui articol, nu avem o data anume. Abia s-a anuntat faptul ca nu va mai fi un sezon nou de Puterea Dragostei.

Insa, daca ar fi sa ne intrebati pe noi, v-am spune ca undeva prin martie va incepe. Stim ca vi se pare lunga asteptarea, insa trebuie sa ii intelegem si pe producatori. Intre sezoanele de Puterea Dragostei, era pauza de doar o zi. Dar nu era vorba de schmbari prea mari. Era aceeasi casa, era aceeasi grafica, doar concurentii erau noi. Ei bine, aici, la Casa Iubirii, vorbim despre un proiect gandit de la 0. Casa in care vor sta concurentii se afla in Bucuresti si a fost ridicata de la 0. Iar toate aceste pregatiri necesita timp…

Ce a mai facut Andreea Mantea intre timp

In cazul in care nu sunteti la curent, va putem spune ca Andreea Mantea nu a stat prea mult pe tusa. Focoasa bruneta a mai avut proiecte la Kanal D, dupa ce a decis sa nu mai prezinte emisiunea Puterea Dragostei. A existat o emisiune numita Trairi alaturi de Andreea Mantea. Aceasta a fost un soi de daily vlog de pe YouTube, in care Andreea ne prezenta aspecte din viata ei personala. Printre altele, ea mai cunoastea si persoane frumoase si ne spunea povestile lor.

Apoi a urmat si emisiunea O noua Sansa, in care subiectele abordate erau putin mai delicate. Se asemana emisiunea cu Ochii din Umbra sau In Cautarea Adevarului, emisinnile pe care le prezinta Ernest Takacs. DIn pacate, nici prima, nici a 2-a, nu s-au dovedit a fi formate de succes, fapt pentru care au si fost intrerupte. Insa, nu-i nimic, pentru ca, in curand, o vom putea vedea pe indragita prezentatoare in cadrul emisiunii Casa Iubirii. Vom sta cu ochii pe profilul de Instagram al Andreei Mantea, ca sigur ne va anunta cand incepe noua emisiune.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!