Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf, din pacate. Este o veste cat se poate de trista pentru toti cei care abia asteptau sa afle noi detalii despre productia ce se va difuza anul acesta. Insa, de ce a ales actorul care l-a jucat pe Stiles in serial sa nu ia parte si la film? Ce s-a intamplat? Va vom spune pe larg in articolul de astazi. Acestea fiind spuse, haideti sa ii dam drumul.

bookzone.ro

Filmul Teen Wolf vine in 2022

Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf
Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf

Nimeni, niciun fan al serialului Teen Wolf nu se mai astepta la o revenire. Dupa ce ani de zile au cerut non-stop Teen Wolf sezonul 7, nimeni nu le-a dat un raspuns. Asadar, sperantele tuturor pareau a fi in van. Pana cand a venit stirea, despre care v-am scris si noi. In cazul in care nu ati fost pe faza, va spunem si acum. Serialul Un varcolac adolescent sau Teen Wolf, dupa cum il stim cu totii, va reveni in atentia noastra, sub forma unui nou film. Actiunea va avea loc tot in Beacon Hills. Si cu totii credeam ca va fi o mare reuniune, cu toti cei pe care i-am urmarit in cele 6 sezoane.

Din pacate insa, se pare ca producatorii nu au reusit sa ii convinga chiar pe toti. De exemplu, Tyler Hoechlin e 50/50. Adica nu a spus clar ca nu va participa, insa nici sansele sa revina nu sunt prea mari. Aici nu a fost prea mare surprindere. Au mai fost multe episoade si in serial in care Derek nu a putut fi prezent. Dar a functionat foarte bine totul. O actrita despre care va putem spune cu siguranta ca nu va aparea in filmul Teen Wolf 2022 este Arden Cho. Interpreta Kirei a spus clar ca nu va face parte din distributie. Motivul? Salariul pe care producatorii il pregatisera pentru ea. Din cate am inteles, acesta ar fi fost mult mai mic decat al altor colegi din productie, fapt ce nu i-a convenit.

bookzone.ro

Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf

Dar vestea care i-a socat pe toti a fost ca nici actorul Dylan Obrien nu va juca in filmul Teen Wolf 2022. Cel care l-a interpretat pe Stiles Stilinski a fost clar in aceasta privinta. Fanii au sarit rapid sa intrebe de unde pana une aceasta decizie. Stiles era jumatate din farmecul serialului. Actorul a spus ca e multumit de felul in care si-a interpretat personajul in serial si nu ar mai vrea sa continue. Apoi, el a adaugat si faptul ca totul a venit prea repede. Producatorii i-au contactat prea din scurt sa le propuna acest proiect, s-ar parea.

Nici acest lucru nu l-a multumit pe Dylan. Unii spun ca si din cauza nedreptatii cu salariul lui Arden Cho, Dylan n-ar mai fi vrut sa revina. I s-ar fi parut un lucru urat, iar el nu ar fi putut lucra cu astfel de persoane, care sa ii considere pe unii inferiori. Asadar, fara Stiles in filmul Teen Wolf, din pacate. Scott McCall va trebui sa se descurce de unul singur in lupta cu noul big bad. Inca nu stim care va fi acela, dar probabil vom face un articol separat cand vom afla. Sigur vor posta producatorii ceva pe pagina de Facebook Teen Wolf.

3 thoughts on “Dylan Obrien nu va fi in filmul Teen Wolf

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!