Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf de pe Paramount Plus

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf de pe Paramount Plus. E o veste pe care multi fani ai indragitului serial cu varcolaci o asteptau de foarte, foarte mult timp. Pana in prezent, stirile despre acest film au fost ca un adevarat rollercoaster. Dar mai multe despre toate aceste aspecte aflam din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Unii reapar, altii nu

Dupa sezonul 6 din Teen Wolf, s-a spus ca gata, totul s-a terminat si nimeni nu se va mai intoarce prea curand in Beacon Hills. Apoi, in 2021, a aparut vestea ca se face filmul Teen Wolf. Retelele de socializare au fost luate cu asalt de toti cei care au urmarit cu drag peripetiile lui Scott si ale prietenilor sai. Sigur, au mai fost si nemultumiti ca se face un film, nu un nou sezon, dar na, nu ii poti multumi pe toti, pana la urma.

Dupa anuntul celor de la Paramount Plus, toti au inceput sa isi faca scenarii si a se gandeasca in ce ipostaze ii vor vedea pe toti preferatii lor. Din pacate insa, nu au luat in calcul un lucru: nu toate personajele vor aparea, din cauza unor probleme cu actorii si a unor neintelegeri, pana la urma.

bookzone.ro

Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf de pe Paramount Plus

Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf
Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf

De exemplu, dupa cum v-am spus deja intr-un articol, Stiles Stilinski nu va aparea. Si nici Kira, Acestea doua personaje erau tare apreciate de publicul serialului. Iar fanii au venit cu un val de nemultumiri pe retelele sociale dupa ce au aflat. Intr-un fel, li se pare ca filmul va fi incomplet fara acestia doi. Pe langa ei, mai erau niste incertitudini si in privinta unui alt actor din garda veche. E vorba despre Tyler Hoechlin, cel care l-a jucat pe Derek Hale. Daca in cazul lui Stiles, raspunsul a fost ca nu va participa de la bun inceput, aici a fost mai degraba un 50% ca da si un 50% ca nu.

Din fericire insa, producatorii au reusit sa discute cu el, iar acum va putem spune ca Tyler Hoechlin revine in filmul Teen Wolf. El va reintra in hainele lui Derek Hale. Si bine face, caci va avea niste explicatii bune de dat…Stim deja ca in film va aparea fiul lui Derek, despre care habar n-aveam ca exista. Asa ca va trebui sa aflam de la apropiatul lui Peter de unde si cu cine. Intre timp, o sa fim atenti si pe contul de Instagram Teen Wolf, pentru alte detalii ce s-ar putea anunta.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!