Ce inseamna instagramabil?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna instagramabil? De cand cu era aceasta digitala si mai ales, de cand cu aparitia si adoptarea reteleleor de socializare de catre cat mai multa lume, au aparut si multi termeni noi. Printre acestia se numara si termenul instagramabil despre care vom vorbi in randurile ce urmeaza.

bookzone.ro

Ce inseamna instagramabil?

ce inseamna instagramabil
ce inseamna instagramabil

Daca ar fi sa intrebi 10 tineri care este cea mai populara retea de socializare din Romania, probabil ca mai mult de jumatate din ei ti-ar raspunde simplu: Instagram. Reteaua de socializare care e cunoscuta drept un soi de „sora mai mica a Facebook-ului”, a devenit locul virtual de intalnire pentru multi dintre pusti, adolescenti, tineri si adulti din Romania. Ce trebuie sa postezi pe Instagram ca sa ai succes? Ei bine, poze frumoase, cu perspective aparte, pe care nu le are chiar toata lumea. Daca folosesti unghiurile bune, filtrele corecte, saturatia aia buna, sansele sa-ti iasa o poza de multe like-uri e destul de mare. Desigur, pe Instagram mai sunt in voga si pozele cu giveaway-uri, dar, despre ele v-am vorbit deja intr-un alt articol.

Dupa ce v-am spus aceste lucruri, probabil ca v-ati dat seama ce inseamna instagramabil. Daca nu insa, stati linistiti. Ideea de baza e ca in ultimul timp, cuvantul instagramabil a devenit sinonim cu superb sau frumos. Multi tineri nu mai spun despre diverse locuri ca sunt frumoase, ci instagramabile. Cu alte cuvinte, acolo pot face pozele alea blanao pe care apoi sa le editeze putin sau nu si pe care sa le posteze pe profilurile lor personale, in speranta de a atrage cat mai multe inimioare de la urmaritori. Desi multa lume il foloseste, cuvantul instagramabil inca nu a aparut in DEX…Insa am mai auzit noi de termeni preluati din engleza si folositi des in ziua de azi , care au intrat in DOOM 3, ca „like”, de exemplu. Asa ca e posibil sa apara si acesta, pana la urma.

bookzone.ro

Tiktokabil – un nou cuvant?

Am spus mai spus ca daca am intreba 10 tineri de cea mai utilizata retea de socializare, mai mult de jumatate ar alege sigur Instagram-ul. Ceilalti ar alege TikTok-ul, cel mai probabil. A luat tare multa amploare aceasta noua retea. Romanii au prins gustul videoclipurilor scurte denumite TikTok-uri si unii posteaza in fiecare zi. In voga sunt si trendurile de pe TikTok Romania, pe care multi le fac rapid, in speranta de a atrage cat mai multe inimioare.

Si de aceea ne gandeam la o faza…Daca instagramabil inseamna demn de postat pe Instagram, atunci oare am putea extrapola treaba aceasta? Adica, sa spunem ca gasim un video ce ni se pare noua ca are un grad de repetabilitate ridicat si deci, e bun sa devina un trend. Putem spune despre respectivul video ca e…tiktokabil? Probabil ca nu, dar nu se stie niciodata. Daca de la denumirea Instagram, a venit termenul de instagramabil, nu ne-ar mira sa auzim pe undeva si de tiktokabil. Daca se va intampla acest lucru, va dati seama ca o sa scriem un articol.

Pe noi ne gasiti si pe pagina noastra de Facebook.

 

 

7 thoughts on “Ce inseamna instagramabil?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!