La Povesti cu Jimmy sau De vorba cu Deep?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

La Povesti cu Jimmy sau De vorba cu Deep? Aceasta pare sa fie intrebarea multor tineri din Romania ce umbla pe YouTube. A aparut un soi de beef legat de faptul ca Jimmy l-ar fi copiat pe Deep intr-unul din cele mai recente video-uri ale sale. Despre acest subiect, pe larg, in randurile urmatoare.

bookzone.ro

O noua cearta pe YouTube-ul romanesc

La Povesti cu Jimmy sau De Vorba cu Deep
La Povesti cu Jimmy sau De Vorba cu Deep

Parca nu mai fusese de mult timp o cearta pe YouTube-ul romanesc, asa, ca pe vremuri. Iata insa ca zilele acestea, canalul De Vorba cu Deep a postat un videoclip in care spunea ca La Povesti cu Jimmy a copiat unul din video-urile sale mai vechi. In el, personajul Deep se intalnea la restaurant cu o fata si era vorba de niste comic de situatie, bazat pe faptul ca tot ce era in meniu era mult prea scump pentru buzunarul protagonistului.

Intamplator si Jimmy a postat un video de acest fel. De aici si pana la acuze de copiat nu a mai fost decat un pas. In video-ul pe care l-a postat, a explicat in detaliu de ce crede ca Jimmy nu a mai avut inspiratie si s-a gandit sa ia de la el nu doar o idee, dar si stilul de a povesti si alte lucruri de acest fel. Va lasam mai jos video-ul postat de el, pentru a va putea face o parere cat mai obiectiva:

bookzone.ro

Sursa: De Vorba cu Deep

La Povesti cu Jimmy sau De vorba cu Deep?

Nimeni nu se astepta ca Jimmy sa reactioneze in vreun fel. Din cate ne aducem aminte, au mai fost dati in care a fost acuzat ca a copiat. Insa nu a dat vreun raspuns. De data aceasta insa, se pare ca nu a mai suportat si a facut un video pe baza acestui subiect. S-a plans putin de faptul ca au tot aparut pe YouTube-ul romanesc canale cu un stil asemanator cu el lui si ca unii, din dorinta de a creste, apeleaza la astfel de tertipuri. Stilul povestilor animate a prins destul de bine in Romania. Si desi multi stiu deja cum il cheama pe Jimmy Hex in realitate, lumea prefera sa ii spuna Ion Creanga al YouTube-ului.

Revennind, el a luat la rand tot ce a spus cel cu canalul de YouTube De Vorba cu Deep. In principiu, tot ce a zis Jimmy e adevarat. Efectele pe care le-a folosit, le-a folosit inca de dinainte ca Deep sa aiba canalul de YouTube. Asa ca nu putem vorbi de copiat din partea lui. Pentru ca odata ca tu faci niste lucruri si apoi vine cineva si le mai face, e logic ca nu tu l-ai copiat pe respectivul. Va lasam mai jos si raspunsul lui Jimmy, ca sa va puteti face o parere. Poate ne si spuneti si cu cine tineti.

Sursa: La Povesti cu Jimmy

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!