Pandel din La Povesti cu Jimmy – Cum arata in realitate?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Pandel din La Povesti cu Jimmy – Cum arata in realitate? La aceasta intrebare incercam sa raspundem multi din noi, cei ce ii urmarim povestile lui „Ion Creanga mort de beat”, asa cum ii place lui Jimmy sa se intituleze. Insa, lucrurile se pare ca nu sunt atat de simple pe cat credeam noi. Vom explica de ce in randurile urmatoare, sa stiti.

bookzone.ro

Pandel din La Povesti cu Jimmy – Cum arata in realitate?

Pandel din La Povesti cu Jimmy
Pandel din La Povesti cu Jimmy

De cand au inceput sa devina populare povestile lui Jimmy de pe YouTube, lumea a inceput sa isi puna diverse intrebari in legatura cu personajele simpaticepe care le vedeam in episoade. Dupa cateva povesti cu Vasilica, unii au inceput sa se intrebe daca ea si Jimmy sunt impreuna. De ce? Pai, dupa luptele lui Jimmy cu plosnitele, el s-a mutat la ea, dupa cum probabil stiti deja. Insa, de atunci, au cam trecut niste luni de zile…Iar Jimmy nu prea a zis nimic despre vreo posibila mutare. Pesemne ca ii cam place la Vasilica. Desigur, e treaba lor daca sunt sua nu impreuna, insa asa suntem noi, fanii: ne place sa speculam. O sa ne spuna chiar ea pe contul ei de TikTok. Am vazut ca a devenit foarte activa in ultimul timp. Ba chiar ne-a mai aratat si diverse locuri din copilaria lui Jimmy Hex.

Pe langa aceasta problema, multi au inceput sa se intrebe si cum arata Palarie, dar si cum arata Gixi. Din fericire, in privinta acestor 2 intrebari, s-au gasit raspunsurile sigure. Cu alte cuvinte, da, stim deja cum arata unii dintre eroii povestilor. Iar acum, avand in vedere ca 2 dintre cele mai recente povesti l-au avut pe Pandel in prim plan, lumea a inceput sa se intrebe: cum arata Pandel din La Povesti cu Jimmy in realitate?

bookzone.ro

Pandel e Alex Cazacu de la Usor Picant?

Am vazut ca a aparut un TikTok in care se spunea ca Pandel e Alex Cazacu de la Usor Picant. Dar nu este o informatie sigura. S-ar parea ca pana i Vasilica ar fi dezmnintit acest zvon. Dar fanii se pare ca inca sunt de parere ca el este adevaratul Pandel. Noi nici nu stim ce sa spunem. Parca ar semana, dar nu am baga mana in foc ca e asa…

Si am vazut ca nici domnul Alex Cazacu nu prea a spus nimic in legatura cu asta. La ce mesaje primeste, la cat de multe sunt in legatura cu acest subiect, ne gandim ca ar fi trebuit sa faca un video. Unul in care sa spuna clar: „Da, eu sunt Pandel” sau „Nu, nu sunt Pandel”, ca sa stie lumea. Dar din ce am vazut si noi, se pare ca ignora intrebarile fanilor lui Jimmy. Poate ca se gandeste ca asa s-or opri. Sau poate chiar e Pandel, dar nu vrea sa se stie. N-o sa stim nici noi, pana cand nu ne va spune el singur…

Din pacate, nu stim…

Despre Pandel nu prea stim multe lucruri…Nici daca se mai tine de ou (wow), nu stim. Posibil ca dupa atatia ani, sa se fi lasat. Sau nu…Poate s-o fi impacat cu Marita sau Maricica, asa cum ii spuneau baietii. In cazul in care n-ati vazut inca povestea despre ea si Pandel, o s-o vi-o lasam mai jos, stati linistiti. Ideea e ca Pandel pare ca a intrat intr-un cont de umbra asa. Noi cel putin, cei ce il urmarim pe Jimmy, nu prea stim despre el mare lucru. Din ce am inteles, nici nu i-a raspuns lui Jimmy la nu stiu ce mesaj. Asa ca e foarte posibil sa fie o persoana care nici nu prea sta pe social media prea mult.

In aceste conditii, stam si ne intrebam cum am putea sa facem sa il vedem cum arata in prezent. Probabil va ar fi greu, pentru ca daca nu sta pe retelele de socializare, nici nu isi pune poze recent. Asa ca, in cel mai bun caz, am gasi niste poze de acum cine stie cati ani, care nu ar reflecta prea mult look-ul din prezent. Chiar daca nu stim cum arata Pandel din La Povesti cu Jimmy, il consideram un personaj interesant. Si speram sa mai fie povesti si cu el. Dar si cu Barba, ca fiecare episod cu ei doi e tare, tare amuzant. In incheiere, iata si cea mai recenta poveste cu imblanzirea dragonului lui Pandel. Sau mai bine spus…dresarea lui.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!