Jimmy si Vasilica Hex sunt impreuna?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Jimmy si Vasilica Hex sunt impreuna? Fanii indragitului creator de continut de pe YouTube se tot intreaba…Sunt acolo niste semne care ne dau de inteles ca da, ar fi. Despre ele vom discuta in randurile urmatoare. Asa ca haideti sa vedem.

bookzone.ro

La Povesti cu Jimmy, un fenomen pe YouTube

Probabil stiti deja canalul de YouTube La Povesti cu Jimmy. Pe el, protagonistul pe care in realitate nu il cheama Jimmy, ne spune diverse povesti din copilaria, adolescenta si tineretea lui. Bine, nu va ganditi ca e vreun mosulica, dar unele intamplari chiar sunt recente, pe cand altele se intamplau acum o gramada de timp, pe cand Jimmy era fecior intr-un satuc de prin apropierea Pitestiului. Revenind, povestile lui au prins tare bine la publicul din Romania.

In multe din ele, pe langa Jimmy, apar si alte personaje precum Palarie, fratele lui, Vijai, Gixi, Pandel, Barba si…Vasilica. Aceasta din urma pare a fi un personaj tare special. Teoretic, e cam singurul personaj feminin ce apare des in povestile lui. In rest, numai frati de bere. Si de aici au inceput sa apara din ce in ce mai des niste intrebari..Si pana la urma, era normal, avand in vedere frecventa aparitiilor Vasilicai.

bookzone.ro

Jimmy si Vasilica Hex sunt impreuna?

Jimmy si Vasilica sunt impreuna
Jimmy si Vasilica sunt impreuna

Prima dintre intrebari e „Cum arata Vasilica Hex a lu Jimmy in realitate?” Raspunsul la aceasta intrebare este cat se poate de simplu. Nu, nu va ganditi ca o sa incepem noi sa va spunem ca e bruneta, ca are nasul asa, ca are buzele asa. Nici vorba. Va vom lasa sa va uitati singuri pe profilul ei de Instagram. Este o tanara tare draguta, trebuie sa recunoastem. Pe langa atuurile fizice, e si simpatica. Probabil si glumeata, dar mai presus de toate…de gasca. Cine isi mai aduce aminte de felul ingenios in care l-a scos pe Jimmy din incurcatura cand cu intralnirea cu blonda aia?

A 2-a intrebare ar fi daca Jimmy si Vasilica Hex sunt impreuna. Daca la prima intrebare, raspunsul a putut sa fie scurt si simplu, aici lucrurile se schimba. Nu avem un raspuns oficial. Adica nu au spus niciodata nici Jimmy si nici Vasilica „Da, suntem impreuna”. Doar ca fanii atenti si-au dat seama ca sansele ca cei doi sa formeze, de fapt, un cuplu sunt destul de mari. De unde pana unde? Pai, haideti sa vedem.

Stau in acelasi apartament si au deja doua pisici

Jimmy si Vasilica stau in acelasi apartament. Desigur, unii vor spune ca e doar o chestie temporara, din cauza plosnitelor lui Jimmy. Si, in scurt timp, el se va muta si aia e. Asa sa fie, insa? Daca acest asa-zis mutat din cauza plosnitelor nu e decat un fel amuzant de a spune subtil ca Jimmy s-a mutat la Vasilica pentru simplul fapt ca sunt impreuna si e normal sa…stea impreuna, in acelasi apartament? Pare plauzibil.

Apoi, unde sa mai punem faptul ca cei 2 au deja 2 pisici, pe Rozica si pe Giardia Hex. Ce prieteni buni stiti voi ca au grija de aceleasi 2 pisici? Nu prea se leaga treaba. De obicei cuplurile isi iau animale si le cresc, nu doi prieteni care, teoretic, nici nu stau impreuna, ci fiecare pe la apartamentul propriu, nu-i asa? Dupa, ne aducem aminte de cate ori l-a ajutat Vasilica pe Jimmy, ba cu bani, ba cu alte lucruri. Si daca nu ar fi impreuna, tot ne-am gandi ca acest ajutor il da Vasilica pentru ca il place. Iar sentimentul sigur e reciproc, ca prea apeleaza des la ea. Desigur, tot ce spunem noi sunt doar supozitii. Pana nu vor spune ei singuri adevarul sau pana nu vor aparea pe canalul de YouTube La Povesti cu Jimmy, nu vom sti. Voi ati vrea sa fie impreuna?

 

2 thoughts on “Jimmy si Vasilica Hex sunt impreuna?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!