Povestile lui Jimmy Hex au batut piesa 5GANG SOS

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

”Te n gura, Vijai! Am ajuns pe 1 in Trending baaaa! I-am invins pe cei din 5GANG.” Probabil ca asa a spus Jimmy cand a vazut ca e pe locul 1 in Trending YouTube Romania. Da, da, ati citit bine. Povestitorul contemporan a invins trupa de vloggeri prin canalul sau, La Povesti cu Jimmy.

bookzone.ro

Jimmy i-a luat pe 5GANG in Trending

La Povesti cu Jimmy

Pe 5 ianuarie 2019, Jimmy a dat drumul la o noua poveste, intitulata: VIAȚA LA CĂMIN: Columb Și Poliția. Fanii se pare ca au asteptat cu sulfetul la gura o noua istorisire din trecutul de student al lui Jimmy. Bara de like-uri a fost asaltata si vizualizarile au crescut mai repede decat alcoolemia dupa multele beri pe care probabil le consuma Jimmy in fiecare zi.

La momentul scrierii acestui articol, videoclipul in cauza numara 691.325 de vizualizari. A, si daca inca nu ati vazut video-ul, vi-l lasam noi mai jos:

bookzone.ro

 

La Povesti cu Jimmy vs 5GANG

Bun, pana aici, hai sa spunem ca nu e nimic neobisnuit. Toti stim ca e pe val povestitorul si toate video-urile lui strang rapid sute de mii de vizualizari, urcand in Trending. Insa…treaba e ca desi nu sunt nici 1 milion de vizualizari, videoclipul cu pricina e pe locul 1 in Trending. Da, adica a invins noua melodie 5GANG SOS. Dupa ce piesa trupei de pe YouTube Romania a rupt Trendingul si a ramas pe primul loc timp de cateva saptamani, fanii se asteptau sa ramana acolo mult si bine. Iata insa ca Jimmy i-a luat prin surprindere. Piesa 5GANG are aproape 9 milioane de vizualizari, deci putini sunt cei care n-au ramas cu gura cascata vazand ca un clip cu sub 1 milion de vizualizari a ajuns peste.

Jimmy Hex si-ale lui povesti vor ramane pe locul 1 in Trending YouTube Romania?

Ramane de vazut cat timp va rezista video-ul cu noua poveste a lui Jimmy pe primul loc in cautari. Si daca va fi detronat, tot trebuie laudat pentru performanta. Si, e aproape sigur ca si urmatoarea poveste pe care probabil ca Jimmy o va posta saptamana aceasta va intra in Trending. La Povesti cu Jimmy pare sa fie un canal de YouTube puternic, care urca in Trending rapid. Dupa cum bine putem vedea si pe profilul sau SocialBlade, canalul are o crestere puternica la numarul de abonati si vizualizari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!