YouTube Romania 2019: Alex Alvarez vs Ady Stavri

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nici bine nu a inceput anul 2019, ca s-a si iscat prima cearta de pe YouTube Romania. In rolurile principale ii avem pe Alex Alvarez, un vlogger cu peste 700.000 de abonati si pe Ady Stavri, un vlogger la inceput de drum, cu putin peste 1.000 de abonati. Cei doi au intrat in conflict din cauza celei mai noi melodii a lui Alvarez. Lucrurile nu par sa se linisteasca prea curand, deoarece fiecare dintre cei doi isi tine sus si tare punctul de vedere. Ramane de vazut cum se va solutiona acest conflict Alex Alvarez vs Ady Stavri.

bookzone.ro

UPDATE: Se pare ca piesa e din nou pe canal la Alex Alvarez. Poate iubitul Dianei Condurache va face un video in care va spune ce si cum a facut pentru ca piesa sa poata sa reapara pe YouTube.

Alex Alvarez vs Ady Stavri: De la ce a inceput totul?

 

Se pare ca scanteia care a aprins disputa dintre cei doi tineri e chiar piesa Insta, interpretata de Alex Alvarez si cei doi parteneri din L.A Gang. Lansata de putin timp, creatia muzicala a reusit sa iste o cearta in toata regula din cauza a cateva versuri. Vom lua lucrurile de la inceputul inceputului. Asadar, iata piesa despre care va vorbim:

bookzone.ro

In timpul scrierii acestui articol, am descoperit ca Alvarez a repostat piesa pe canalul sau de YouTube. Insa, nu se stie daca si cat va rezista pe platforma video.

Piesa in trend cu tot ceea ce lanseaza vloggerii romani in materia de muzica in ultima perioada. Dupa cum o spuneam intr-un articol precedent se pare ca intreaga comunitate de vlogging se intransforma usor usor intr-o comunitate ce face parte din industria muzicala. Acum fanii tinerilor vloggeri din Romania nu mai asteapta un nou vlog de la preferatii lor, ci o noua melodia. In fine, haideti sa revenim la conflictul dintre Alvarez si Stavri.

Ady Stavri afirma ca Alex Alvarez i-a furat cateva versuri dintr-o melodie de-a lui

La scurt timp dupa lansarea noii melodii a celor din L.A Gang, se pare ca niste prieteni l-au contactat pe Ady Stavri si i-au spus ca in piesa exista niste versuri de-ale lui. Acesta a intrat pe YouTube, a cautat piesa si, se pare ca acei prieteni au avut dreptate. Pentru cateva secunde din videoclip, cuvintele spuse sunt aceleasi cu cele ale lui Stavri, din piesa:

Dupa ce si-a dat seama de treaba, se pare ca Ady Stavri l-ar fi contactat pe Alvarez in legatura cu problema. I-a expus situatia, i-a spus ca anumite versuri din piesa sunt identice cu cele din cea de mai sus si ca nu e ok. Tot din spusele lui Stavri, se pare ca Alvarez i-a dat seen. Altfel spus, l-a lasat cu buza umflata. Insa, Ady nu s-a lasat si se pare ca i-a raportat piesa la YouTube. Si de aici, reprezentantii s-au ocupat de treaba si i-au dat piesa jos pentru cateva zile lui Alvarez. De aici a si ineput conflictul Alex Alvarez vs Ady Stavri despre care vorbim in acrest articol.

Raspunsul lui Alex Alvarez

 

Alex Alvarez vs Ady Stavri

N-a trecut mult timp dupa ce a fost anuntat ca piesa i-a fost data jos, ca Alvarez a si facut clip in care a expus situatia. El afirma in video ca e o prostie sa vrea drepturi de autor pe acele versuri Ady Stavri. El afirma ca nu trebuie sa ceara acordul daca vrea sa foloseasca anumite dume in piesele sau in video-urile lui. Puteti vedea intregul video mai jos:

Vloggerul n-a spus in video cine anume i-a dat jos piesa, insa se pare ca fanii acestuia sunt destul de perspicace. De ce? Ei bine, de unde, de neunde, au aflat ca Ady Stavri ar fi autorul. Si au inceput sa spuna peste tot in sectiunea de comentarii acest lucru, pana cand au aflat toti.

Raspunsul lui Ady Stavri

La cateva zile dupa ce Alvarez a postat video-ul, Ady Stavri a reactionat. Probabil coplesit de valul de hate pe care l-a primit pe toate retelele sociale, el n-a mai suportat. Si-a luat camera si a facut video-ul de mai jos:

In timpul video-ului putem afla cam cum a inceput toata treaba. Totusi, Ady Stavri n-a bagat niciun fel de dovada in video. Doar a spus ca a vorbit cu Alvarez si ca acesta nu i-a raspuns. Suntem de parere ca poate ar fi trebuit sa puna acolo intr-un colt si dovzeile. Astfel, lumea l-ar fi crezut mai usor. Si cam asta a fost. Cel putin, pana la momentul scrierii acestui articol. Dupa cum v-am spus mai sus, am fost surprinsi sa aflam ca piesa a revenit pana la urma pe YouTube Romania. In timp ce scriam articolul, am inceput si sa cautam piesa reuploadata de cineva. Insa, surpriza: am gasit-o chiar pe canalul lui Alvarez. Nu stim ce si cum a facut, insa se pare ca problema s-ar fi rezolvat. Altfel, piesa nu putea sa reapara pe YouTube, nu?

Alex Alvarez si Ady Stavri isi continua drumul in muzica

Conflictul pare incheiat pentru cei doi vloggeri romani. De aici incolo, probabil ca fiecare isi va vedrea de drum si isi va continua asa-zisa cariera muzicala. Alex Alvarez are destule piese postate pe canalul sau, atat singur, precum Scopul Interzis, cat si impreuna cu L.A Gang. Aproape toate se bucura de succes, avand sute de mii de vizualizari.

In acelasi timp, Ady Stavri a anuntat ca va lansa un album pe 1 martie. Probabil bucurandu-se de publicitatea din zilele acestea, s-a gandit ca cel mai bun moment sa anunte acest lucru e in timpul video-ului cu raspunsul pentru Alvarez. Ramane de vazut daca acesta este sfarsitul conflictului Alex Alvarez vs Ady Stavri.Si ca tot vorbim de iubitul Dianei Condurache, se pare ca nu e prima data cand are un conflict pe YouTube Romania. Daca va aduceti aminte, in urma cu cateva saptamani, acesta se certa cu Mario Fresh.

Alex Alvarez vs Ady Stavri pe YouTube Romania 2019 – Concluzii

Una peste alta, acest tip de cearta prin video-uri nu poate decat sa fie benefica pentru ambele parti. Lumea se uita, vizualizarile cresc si astfel pot veni fani noi, bani mai multi si expunere din ce in ce mai mare. Si pana la urma, asta isi doresc toti: sa le creasca cifrele de pe YouTube Romania. Si probabil ambilor vloggeri le vor creste numerele in urma acestui conflict numit Alex Alvarez vs Ady Stavri. Probabil unuia mai putin, altuia mai mult, insa treaba e ca vor fi in lumina reflectoarelor si lumea va vorbi despre ei.

Pentru a ramane la curent cu tot ceea ce postam, dati-ne un Follow pe Instagram sau un Like pe Facebook.

 

 

1 thought on “YouTube Romania 2019: Alex Alvarez vs Ady Stavri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!