Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Scandalurile se tin lant pe platforma noastra preferata. Totusi, cearta despre care va vom vorbi in continuare a venit de nicaieri. Si, culmea…participantii sunt 2 youtuberi care pareau prieteni buni. Fara alte adaugiri, in acest articol vom vorbi despre Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019.

bookzone.ro

Cine este Antonio Pican?

Antonio Pican

Antonio Pican este un vlogger roman popular. In prezent, el are peste 300.000 de abonati pe canalul sau de YouTube. A devenit cunoscut dupa ce a fost promovat de Alexandru Balan Colo si de Statica. Tanarul youtuber se pricepe la cantat si, pe baza acestui talent, si-a construit cariera pe YouTube.

Cine este SADBOI?

De cealalta parte a baricadei acestui scandal il avem pe SADBOI. El este un vlogger mai nou, fiind prezent pe platforma video de mai putin timp. In prezent, are peste 100.000 de abonati. Fanii il stiu pe SADBOI drept un youtuber inimos, care imparte donatii in stanga si in dreapta. Recent, el a facut un video in care a explicat comunitatii sale cum a facut suma de 4 milioane de abonati pe YouTube. Nu, nu este nicio greseala. Stim ca mai sus v-am spus ca are doar 100.000 de abonati, insa in video-ul cu pricina era vorba de alt canal. In caz ca nu stiati, el este in spatele canalului DubstepGutter.

bookzone.ro

Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019

Antonio Pican si SADBOI se cunosc de ceva timp. In trecut, SADBOI i-a donat suma de 1.500 de lei lui Pican, intr-unul din live-urile sale. Astfel, fanii amandurora au crezut ca intre cei doi s-a legat o frumoasa prietenie. Insa, in spatele scenei, se pare ca s-a intamplat ceva. S-a iscat un scandal intre ei. Fanii au vazut o poza postata pe comunitatrea lui SADBOI, in care era o scena cu tenta…indecenta. Iar personajul principal avea fata lui Antonio Pican. Unii dintre abonatii lui i-au spus ca nu e frumos. Altii, in schimb, au luat-o ca pe o gluma nevinovata.

Astazi, pe 17.02.2019, Antonio Pican a scos un disstrack pentru SADBOI, semn ca e vorba de un scandal serios. Puteti vedea disstrack-ul mai jos:

Sursa: Antonio Pican pe YouTube

Antonio Pican Disstrack SADBOI VERSURI :

Toate versurile de mai sus au fost scrise de Antonio Pican intr-un comentariu la disstrack-ul lui. Vi le-am pus si noi aici, pentru a intelege mai bine textul, daca nu l-ati auzit din prima. Dupa cum bine puteti observa, treaba e destul de serioasa. Nu pare a fi un disstrack facut la caterinta. Stiti voi, din acelea cum isi faceau Selly si Vlad Munteanu. Nu, aici e disstrack pe bune. Se aseamana cu disstrack-urile pe care si le-au dat Alvarez si Fresh, in alta cearta deja celebra de pe YouTube Romania: Alex Alvarez vs Mario Fresh. A, si ca tot vorbim de Alex Alvarez…sa stiti ca tot el a fost protagonistul primului scandal de pe YouTube Romania 2019. Era vorba despre el vs Ady Stavri. In fine, nu acesta este subiectul articolului de astazi. Azi e vorba despre Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019.

Va face si SADBOI un disstrack pentru Antonio Pican?

Dupa ce a aparut acest disstrack al lui Pican, toata lumea se intreaba un singur lucru. Va dati seama ce, nu-i asa? Toti se intreaba daca si SADBOI ii va face un disstrack Picantului. Daca se va intampla, noi va vom tine la curent. Daca vreti sa fiti primii care afla, puteti sa ne dati un follow pe contul nostru de Instagram. Acolo postam, de obicei, de fiecare data cand avem un articolul nou. Evident, daca ti-a placut acest articol despre Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019 poti da un share. Astfel, afla si prietenii tai despre cel mai nou scandal de pe platforma noastra preferata.

1 thought on “Antonio Pican vs SADBOI pe YouTube Romania 2019

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!