Alexandru Balan colo isi vinde Colomobilul

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iata ca a sosit ziua in care Alexandru Balan Colo isi vinde Colomobilul. Fanii vlogger-ului probabil ca sunt destul de tristi sa afle aceasta veste. In articolul de astazi vom vorbi despre acest subiect, spunandu-va de ce a decis Colo de pe YouTube sa recurga la acest lucru. De asemenea, vom afla si cu cat isi vinde masina.

bookzone.ro

Alexandru Balan Colo isi vinde Colomobilul

Alexandru Balan Colo isi vinde Colomobilul

Soc si groaza printre abonatii lui Alexandru Balan, zis si Colo. Zilele acestea, popularul vlogger a anuntat intr-un vlog ca isi vinde pretioasa masina, pe care a cumparat-o cu cateva luni in urma. Da, este vorba despre deja celebrul Colomobil, care are pana si profil de Instagram, unde a a ajuns la 26.6k urmaritori. Putem spune lejer ca daca posesorul lui e vedeta pe YouTube, automobilul rupe norma pe reteaua de socializare Instagram.

De ce a recurs vlogger-ul la acest gest disperat?

Se pare ca treburile nu-i mai merg ca pe roate lui Colo. Daca in urma cu cateva luni el soca intreg Internetul prin faptul ca primea donatii cu duiumul, astazi tanarul vlogger este pus in fata unei decizii importante. Tanarul doreste sa-si intemeieze o familie, alaturi de frumoasa sa iubita, Alexandra. Tocmai de aceea, ei vor sa-si termine casa. Insa, stim cu totii cat de greu este sa faci acest lucru in zilele noastre, dar mai ales in tara noastra. Trebuie bani pentru utilitati, pentru mobila si Colo spune sincer ca acesta e motivul principal pentru vanzare.

bookzone.ro

Alexandru Balan spune in vlog-ul cu pricina, pe care vi-l vom pune mai jos sa-l urmariti faptul ca el nu are alta sursa de venit in afara de YouTube. Astfel, pe langa banii din reclame si donatiile sefanilor, el nu are de unde sa faca bani. Iar acestia par sa nu mai fie de ajuns pentru nevoile tanarului cuplu format din Alexandru si Alexandra.

Cat cere Colo pentru Colomobil?

In acelasi vlog in care se anunta vanzarea Colomobilului, Colo tine sa precizeze toate detaliile tehnice pe care viitorul cumparator trebuie sa le stie. Noi ne-am uitat putin pe anuntul despre Colomobil de pe Autovit. Daca sunteti interesati, puteti gasi anuntul sau postat pe Autovit aici.

Uitandu-ne putin peste el, ne dam seama ca au fost multi bani bagati in ea. Sunt destule lucruri custom, pe care nu le gasesti pe un Golf 5 in mod normal. Tocmai de aceea, youtuber-ul roman cere pe masina 10.000 de euro. Pentru unii, s-ar putea sa para destul de mare suma, insa nu si pentru pasionati.

Ramane de vazut cat de repede va reusi Alexandru Balan Colo sa-si vanda Colomobilul. Noi o sa va tinem la curent.

Pana data viitoare, baga un share, sa nu fie cu suparare.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!