Selly si-a luat Porsche 911 Turbo S!

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly si-a luat Porsche 911 Turbo S! Cel mai popular vlogger din Romania s-a postat pe contul lui de Instagram alaturi de noua masina. Iar fanii nu au ezitat sa il umple de inimioare. Postarea cu noul bolid e printre cele mai apreciate de catre urmaritorii sai din ultima vreme, semn ca si alegerea facuta e una care le-a fost pe plac. Detalii despre noua masina a lui Selly avem si noi in randurile urmatoare, desigur.

bookzone.ro

Selly si soferia

Undeva prin noiembrie 2019, Andrei Selaru sau Selly dupa cum il stie intreaga Romanie isi lua prima lui masina. Era vorba despre un Mercedes. Probabil ca il stiti, mai ales daca i-ati urmarit parcursul sau de pe YouTube. Nici bine nu si l-a luat, ca deja mult au inceput sa se intrebe care va fi urmatoarea lui masina. Selly insa se pare ca nu a vrut sa dea prea multi bani pe masini de-a lungul timpului. Desigur, si-a mai colantat-o, si-a mai schimbat niste piese la ea, lucruri de baza. Insa nici vorba de vreo masina noua si vorbim totusi de niste ani buni in care ar fi putut sa faca aceasta schimbare.

Bine, acum trebuie sa fim si sinceri. Nu stim daca din lipsa de abilitati de sofer sau poate din ghinion. Insa Selly a lovit de o gramada de ori Merrcedes-ul si a avut destule asa-zise accidente. Asa ca e foarte posibil ca si aceasta lunga serie de incidente sa-l fi facut pe vloggerul din Craiova sa se gandeasca de 2 ori inainte sa vrea sa isi ia si a 2-a masina.

bookzone.ro

Selly si-a luat Porsche 911 Turbo S!

La o distanta de 4 ani, Selly si-a luat Porsche 911 Turbo S, cea de-a 2-a masina din viata lui. La fel cum la acea vreme, Mercedesul a fost masina visurilor sale, asa si acest Porsche se pare ca e… masina visurilor sale din prezent. Pentru ca, dupa cum a spus-o si el in vlog-ul dedicat pe care l-a si postat pe contul sau de YouTube, visurile se mai schimba. Acum se parre ca supercar-ul cu 650 de cai putere este febletea vloggerului din Craiova.

Nu a durat mult dupa ce a facut anuntul pe IG, ca Selly a si postat un vlog pe canalul sau de YouTube, in care, alaturi de cei de la PlusAutoTrade, ne-a aratat si exteriorul, darr si interiorul noului Porsche. Am inteles ca a luat masina cu cateva mii de kilometri. Daca e sa ne referim la bani, o astfel de masina se pare ca ar costa undeva in jurul sumei de 240.000 de euro. Banii evident ca si-i face din YouTube, din Academia de Vlogging, din contractele de imagine si asa mai departe. Insa, mai multe detalii va lasam sa aflati singuri, urmarind vlog-ul:

 

1 thought on “Selly si-a luat Porsche 911 Turbo S!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!