Academia de Vlogging a lui Selly

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Academia de Vlogging a lui Selly este cel mai ambitios proiect al vloggerului din Craiova. Liderul 5GANG si-a spus ca nu trebuie sa piarda nicio secunda. Acum, avand in vedere situatia actuala si faptul ca nu se mai pot tine concerte, Selly s-a gandit la o alta sursa de venit. Daca tot are cel mai mare canal de divertisment de pe YouTube Romania, de ce sa nu faca el si o serie de cursuri, unde sa ii invete pe toti cei care vor bazele vlogging-ului?

bookzone.ro

Academia de Vlogging a lui Selly

Academia de Vlogging a lui Selly
Academia de Vlogging a lui Selly

Pare a fi proiectul anului in ceea ce il priveste pe Andrei Selaru sau Selly, vloggerul din Craiova care a spart toate topurile, atat prin vloggurile personale, cat si prin cele facute alaturi de trupa 5GANG, pe care a si infiintat-o, de altfel. Academia de Vlogging a lui Selly se vrea a fi o platforma usor de accesat si simplu de utilizat pentru toti cei care vor sa afle cum sa fii vlogger. Caci da, exista o cerere din ce in ce mai mare pentru acest domeniu. Ceea ce in urma cu cativa ani parea doar o joaca sau o pierdere de timp a ajuns un adevarat job pentru multa lume. Doar nu degeaba Selly si-a facut firma. Se invart multi bani in aceasta industrie.

Astfel, cand te intreaba cineva „Tu cu ce te ocupi?” si ii raspunzi „Sunt vlogger” sau „Fac continut pe YouTube”, nu mai pari un pierde-vara. Ba, din contra, partea aceasta de divertisment online a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata de cei din jur. De ce? Pai, e mult mai greu sa ajungi cunoscut decat daca ai aparea la TV, de exemplu. Iar daca reuesti sa iti formezi o comunitate de cateva sute de mii de oameni, e clar ca stii cum sa fii influencer.

bookzone.ro

Gasim cursurile de vlogging pe site-ul lui

Acum ceva timp, am vazut ca Sellyca al nostru si-a facut si un site. Era pe vremea aceea cand ii scrisese doamnei ministre a educatiei o scrisoare, care s-a viralizat in scurt timp. Trebuie sa va recunoastem ca am fost putin surprinsi. Adica, de ce sa faci un site doar ca sa incarci o scrisoare? Parea mult mai usor sa puna doar documentul pe Instagram sau oriunde altundeva si gata. Insa, se pare ca planul a fost altul. Site-ul lui Selly avea sa fie folosit si in alte scopuri.

In prezent, daca intram pe site-ul lui Selly, vedem filmuletul de prezentare al Academiei, alaturi de preturi. La momentul scrierii acestui articol, exista si o reducere. Cel mai mic dintre pachete vedem ca e 150 de lei. Mai exista si un alt pachet, de 199 de lei. Acesta contine un numar de 6 cursuri in plus fata de primul, de aici si diferenta de pret.

Academia de Vlogging a lui Selly: Pareri si Indicatii

Pentru aceia dintre voi care chiar isi doresc sa devina vloggeri full time, atunci Academia este un inceput ideal, daca n-aveti chef sa cautati prin mai multe locuri informatiile de care aveti nevoie. Selly va explica pas cu pas cam ce ar trebui sa faceti. Ofera si unele ponturi din experienta proprie, ceea ce nu poate decat sa fie un plus.

Dupa ce veti termina Academia de Vlogging a lui Selly vor curge vizualizarile si veti avea campanii publicitare cu duiumul? Cel mai probabil nu. Insa, veti fi pe drumul cel bun, acela de a avea o meserie frumoasa. Daca va tineti de treaba si aplicati non-stop atat ce ati aflat de la vloggerul craiovean, cat si ce mai reusiti sa prindeti pe parcurs, puteti deveni urmatorul Selly, insa, in timp.

2 thoughts on “Academia de Vlogging a lui Selly

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!