Selly si-a deschis firma in Craiova

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly se pare ca are succesul garantat. De cand cu proiectul muzical 5GANG, skill-urile lui intr-ale editat-ului se pare ca au ajuns la un alt nivel. Tocmai de aceea, el s-a gandit sa intre in legalitate si sa isi infiinteze o firma in Craiova: Selly Media Network SRL. In continuare, vom vorbi putin despre acest lucru.

bookzone.ro

Selly Media Network SRL – Un nou inceput pentru vloggerul din Craiova?

Daca pana acum, totii bani pe care ii facea din editat-ul video-urilor sale si al altora intrau direct in contul lui pe persoana fizica, de acum, totul se schimba. Intuind ca isi poate folosi talentul si pentru videoclip-urile altora, el a recurs la un plan simplu: sa isi faca o firma. Zis si facut. Dupa toate cele necesare si actele premergatoare, Andrei Selaru se poate bucura acum de un alt statut: acela de patron. Sigur, din aceasta firma nu face parte decat el, fiind atat actionar, cati angajat. De acum incolo, veniturile realizate din activitatile conexe meseriei de vlogger vor trece prin filtrul acestei firme, Selly Media Network SRL.

Facilitati mai multe si batai de cap mai putine pentru Andrei Selaru

 

Datorita acestei mutari strategice, Selly va beneficia acum de anumite facilitati atunci cand primeste bani pentru gig-uri de genul editarii videoclipurilor muzicale si nu numai. Toti cei care au deja o firma stiu despre ce vorbim. Felicitari, Selly!

bookzone.ro

5GANG – VIP e primul proiect oficial Selly Media Network SRL

Fanii 5GANG au fost bucurosi pe 10 august, atunci cand trupa lor preferata a lansat un nou single: VIP. Inca din primele secunde ale videoclip-ului, cei mai ageri dintre ei au observat o schimbare destul de mare. In partea de jos a ecranului, pe langa sigla Global Records, a aparut si sigla firmei lui Selly.

Din acest lucru, putem deduce ca gata, de acum incolo, videoclipurile marca 5GANG vor fi facute oficial si cu ajutorul Selly Media Network SRL. Sigur, in afara de denumirea oficiala, nu se schimba prea multe. Tot Selly va edita, doar ca de acum o va face prin firma, nu pe persoana fizica.

Exista deja si un profil de Instagram al firmei lui Selly

La o simpla cautare, am descoperit faptul ca Selly a facut si un profil de Instagram pentru noua sa firma. Contul il puteti gasi aici, desi pentru moment nu prea aveti ce vedea. E doar o poza cu logo-ul firmei si cam atat. A, si o tentativa de site care se pare ca nu functioneaza. Poate ca Selly nu a avut timp sau nu a avut pe cine sa puna sa ii construiasca acest site. Dar, nu va ingrijorati. Noi vom fi pe faza si va vom spune atunci cand Selly.media devine functional.

Cine e Selly?

Pentru aceia dintre voi care nu stiu ce e Selly, va vom spune pe scurt cateva date despre el. Numele lui real este Andrei Selaru. Tanarul provine din Craiova, acolo unde la varsta de 11 ani a inceput sa posteze videoclipuri pe platforma YouTube Romania. Cu timpul, a strans o comunitate de peste 2 milioane de abonati. In prezent, el se bucura de titulatura de cel mai mare vlogger din Romania. Am scris mai pe larg despre el in articolul acesta. Pe langa proiectele personale, el a infiintat si trupa 5GANG, care se bucura de un real succes.

Daca vreti sa fiti primii care afla toate noutatile despre vloggerii vostri preferati, ne puteti urmari pe Instagram.

 

 

5 thoughts on “Selly si-a deschis firma in Craiova

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!