Abi Talent luat la rost in Craiova

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Abi Talent luat la rost in Craiova? Se pare ca tanarul care a rupt YouTube Romania in 2 prin piesele sale, ar fi avut un mic incident in patria de resedinta a rivalului sau Selly. In continuare, va vom spune ce s-a intamplat si mai ales de ce. Haideti sa vedem. O sa o luam cu inceputul, pentru a intelege contextul in care s-a intamplat toata altercatia.

bookzone.ro

De ce a iesit Exploit din 5GANG?

A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata o prea faimoasa trupa de vloggeri numita 5GANG. Din ea au facut parte Selly (Andrei Selaru), GamiOS (Andrei Gavril), Diana Condurache, Vasco Tataru si Exploit.

Ei au inceput sa faca niste asa-zise piese pe YouTube Romania, care au prins. Din pacate, la scurt timp dupa ce au gustat succesul, a iesit din gang vasco Tataru. Bun. Pentru urmatoarea piesa, a fost adus un vlogger din Arad, respectiv PAIN.

bookzone.ro

Au mai urmat cateva piese in aceasta formula: Selly, Gami, Dia, Pain si Exploit. Insa, in toamna acestui an, li s-a dat de inteles fanilor ca ar exista probleme. Exploit parea din ce in ce mai distantat si retras fata de restul membrilor. Si, pana la urma a venit si vestea la care multi se gandeau: Exploit a iesit din 5GANG.

Din nou, s-au facut cautari si s-a gasit un alt membru: Madalin Serban, prieten cu Luca Bogdan, zis si PAIN. Toata lumea credea ca gata, aia e, o sa continue in formula asta si gata. Insa, de data aceasta se pare ca n-a fost asa. Daca atunci cand a iesit Vasco Tataru din 5GANG, totul a fost chill, acum a fost o adevarata furtuna. Exploit a dat de inteles ca iesirea sa nu a fost voluntara.

Exploit s-a aliat cu dusmanul lui Selly, Abi Talent

Din piesa solo pe care a scos-o pe canalul sau de YouTube la putin timp de la anuntul oficial ca nu mai face parte din 5GANG, s-a inteles ca nu a fost decizia lui sa iasa. Si de aici s-a iscat un adevarat scandal…Exploit a fost vazut cu Abi Talent, dusmanul in vizualizari si bani al lui Selly.

Iar recent, cei 2, Exploit si Abi au scos o piesa, in care discuta fara perdea despre anumite aspecte nestiute. In partea lui Abi, trapper-ul ii spune direct: daca ii mai face diss lui Exploit, o sa vina dupa el iar. Puteti sa ascultati si voi partea cu pricina mai jos:

Sursa: Exploit pe YouTube

Abi Talent luat la rost in Craiova?

Abi Talent luat la rost in Craiova
Abi Talent luat la rost in Craiova

Si fix a 2-a zi, un filmulet a aparut in spatiul virtual. In acel filmulet, Abi Talent era luat la rost de un baiat, pesemne din cauza a ceea ce a zis in piesa. Si culmea, acest lucru avea loc fix in Craiova, orasul natal al lui Selly.

Sa fi fost o simpla coincidenta? Sa fi fost baiatul respectiv un fan de-al lui Selly, suparat pe ce a spus Abi? Sau sa fi fost Abi Talent luat la rost in Craiova pur si simplu, din alte motive? Nu stim. Insa, suntem curiosi despre parerea voastra legata de acest subiect. Va asteptam comentariile mai jos.

A, si daca sunteti fani 5GANG, nu uitati ca in curand, o sa lanseze piesa Hocus Pocus.

1 thought on “Abi Talent luat la rost in Craiova

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!