Exploit a iesit din 5GANG. El a fost inlocuit de Madalin Serban

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Exploit a iesit din 5GANG. Nu, nu e niciun fel de gluma, niciun fel de prank. E adevarul gol golut, din pacate. Unul dintre cei mai proeminenti membri ai trupei de vloggeri va merge de acum incolo pe un alt drum, fata de restul. Haideti sa aflam ce s-a intamplat.

bookzone.ro

Exploit a iesit din 5GANG

Dupa aproape 2 saptamani de speculatii, se pare ca, in sfarsit, avem informatia oficiala: Exploit a iesit din 5GANG. Selly a tinut sa ne anunte prin intermediul ultimului sau vlog. Vi-l lasam si voua mai jos, in caz ca nu l-ati vazut deja:

Sursa: Selly pe YouTube

bookzone.ro

Dupa cum vedeti, niciunul din cei 6 nu e prea bucuros de decizie. Si pana la urma, de ce ar fi? Stiu si ei prea bine ca fanilor nu prea le plac schimbarile. Si cand ajungi sa inlocuiesti unul din membri care a fost de la bun inceput in 5GANG, e aiurea. Stim, stim si PAIN a venit in locul lui Vasco in anul 2018, insa acolo a fost altceva. Pe atunci 5GANG era in faza de proiect, aveau doar 2 piese la activ si garantat nu erau atat de cunoscuti in Romania.

De ce a iesit Exploit din 5GANG?

Exploit a iesit din 5GANG
Exploit a iesit din 5GANG

Se pare ca nu a fost vorba despre nicio cearta, n-a fost drama si nici altceva. A fost o decizie luata de comun acord de membri. Insa, de ce a iesit Exploit din 5GANG mai exact? Ei bine, se pare ca intre ei s-a produs o ruptura. Daca pana mai demult, vorbeau in fiecare zi, in ultima vreme, Exploit pare-se ca s-a departat de Selly, Gami, Dia si Pain.

Si odata cu distanta, a inceput sa dispara si legatura pe care si-o formasera. Una e sa vorbesti zi de zi si alta e sa traca cine stie cat timp pana iti spui din nou ”salut”. Adevarul il stiu numai ei. Daca a fost intr-adevar asa sau cineva l-a sapat pe Exploit, nu stim. Insa, se pare ca nu a fost nicidecum vorba de asa ceva. Exploit a hotarat ca e mai bine sa se distanteze de restul.

Daca ar fi continuat in aceeasi formula, 5GANG-ul ar fi parut fortat, dupa cum o spune si Selly. Se poate observa rapid pe YouTube Romania cand persoane nu se inteleg sau cand nu mai sunt la fel de apropiate. Asa ca trupa 5GANG s-a gandit ca ar fi mai bine sa o ia pe un drum separat de Exploit, decat sa continue impreuna si sa iasa ceva fake.

Cine l-a inlocuit pe Exploit in 5GANG?

Dat fiind numele trupei de vloggeri, Selly, Gami, Pain si Dia au fost nevoiti sa caute rapid un inlocuitor pentru Exploa. Din fericire, varianta ideala a venit rapid si usor. Madalin Serban, prietenul lui PAIN a fost cea mai buna alegere, dupa cum spun ei. In ultimul timp, el s-a apropiat de Selly, Gami si Dia. Au devenit prieteni buni. Pe langa asta, se pare ca el stie si sa cante, acesta fiind un atu extrem de bun. Asadar, doamnelor si domnilor, Madalin Serban este noul membru 5GANG.

El a scos si 2 piese separate cu membri din 5GANG in trecut. Prima a fost cea facuta in colaborare cu PAIN, ”Pe Vibe”:

Sursa: PAIN pe YouTube

 

Dupa succesul inregistrat de piesa, Madalin Serban a mai colaborat si cu GamiOS pentru piesa ”Pe Balans”. Puteti vedea si asculta piesa mai jos:

Sursa: Gami pe YouTube

 

Putem spune ca aceste piese au fost ca un fel de incalzire pentru fani. Au vrut sa vada cum reactioneaza fanii cand il vad si il aud pe Madalin in piese. Si cum raspunsul a fost unul pozitiv, intrarea lui in 5GANG a venit natural. Si uite asa, de acum incolo, membri trupei 5GANG vor fi Selly, Gami, Dia, pain si Madalin.

Voi ce credeti?

Suntem curiosi si de ce credeti voi cu privire la acest subiect. Credeti ca ar fi trebuit sa-l convinga pe Exploit sa ramana sau sunteti de parere ca Madalin e mai bun decat Exploit? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.

5 thoughts on “Exploit a iesit din 5GANG. El a fost inlocuit de Madalin Serban

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!