5GANG Tank: Versuri si Videoclip
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5GANG Tank e noua piesa a trupei de vloggeri formata din Selly, Gami, Dia, Pain si Madalin. Toti au asteptat cu sufletul la gura un nou cantec pe care sa-l fredoneze in pauzele de la scoala, iar astazi l-au si primit. Dupa cum vom vedea mai jos, piesa Tank e speciala. Va vom da detalii si va vom explica de ce in cele ce urmeaza.

bookzone.ro

5GANG Tank: Cea mai noua piesa a trupei de vloggeri

5GANG Tank
5GANG Tank

Tank, piesa lansata astazi, pe 20 octombrie e cea mai noua piesa 5GANG. Ea a fost asteptata de toata lumea. Daca inainte de lansarea celorlalte piese a fost un hype mare, ei bine, in cazul piesei Tank a fost un hype de-a dreptul urias. De ce? Pai…s-a schimbat jocul. Nu mai e aceeasi formula, trupa avand un membru nou. Si, asa cum a fost si la Pain, cand a intrat in gang pe piesa Focuri, asa si acum toti asteapta sa-l auda pe Madalin in piesa Tank.

Unii spun ca Madalin Serban ar sti sa cante mai bine decat Exploit. Altii, in schimb, il urasc pe prietenul lui Pain, deoarece au impresia ca din cauza lui Exploa nu mai e in trupa. Adevarul doar ei il stiu, insa asta nu inseamna ca fanii nu au facut speculatii.

bookzone.ro

5GANG Tank: Versuri si Videoclip

Va lasam mai jos videoclipul noii piese, in urma caruia va puteti da singuri cu parerea despre partea lui Madalin Serban. Chiar suntem curiosi sa va aflam parerea legata de prestatia sa. Asadar, nu ezitati sa aruncati un comentariu in sectiunea de la sfarsitul acestui articol.

Sursa: Selly pe YouTube

 

 

Intrarea lui Madalin Serban in 5GANG: subiect de barfa pe YouTube

In ultimele saptamani, trupa 5GANG a fost pe buzele tuturor celor interesati de vloggeri romani si YouTube Romania in general. De ce? Ei bine, a fost un scandal legat de plecarea unuia dintre membri de baza ai trupei. In cazul in care nu stiti despre ce e vorba, va spunem noi. Exploit a iesit din 5GANG, fiind inlocuit cu Madalin Serban, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Pain.

Tot YouTube-ul a ramas socat la aflarea vestii. De ce? Pai, e venit de nicaieri. Bine, nici chiar de nicaieri. Unii, precum RoVision, s-au asteptat ca Exploit sa paraseasca trupa inca de la lansarea VIP. In acea piesa, dupa cum probabil va amintiti, Exploit a avut un vers de genul ”Inca un an si e gata.” Sa se fi referit la iesirea din gang? Iata totusi ca exit-ul lui s-a produs mult, mult mai devreme, in prezent el nemaifiind alaturat brandului 5GANG.

Exploit si-a inceput deja cariera solo

Dupa cum v-am spus si in acest articol, Exploa al nostru nu a stat pe tusa in timpul in care a iesit din 5GANG. El a si scos prima lui piesa din cariera solo. Si, iata ca a avut un succes urias, piesa avand in prezent peste 2 milioane de vizualizari.

Din versurile piesei, unii au dedus ca e vorba despre faptul ca a fost tradat de fratii si sora din 5GANG. Una peste alta, noua piesa i-a adus lui Exploit niste expunere pe care o va putea folosi usor in urmatoarele lui proiecte.

Exploit si Abi, piesa impreuna?

Zilele trecute, Instagram-ul a fost luat cu asalt de o postare a lui Abi Talent. Celebrul trapper de pe YouTube Romania s-a pozat cu Exploit, spunand ca ”s-a terminat smecheria”. Postarea in care a aparut alaturi de fostul membru 5GANG s-a viralizat, ajungand la peste 100.000 de like-uri pe Instagram, un record pentru Romania.

De la acea postare, au inceput discutiile si v-cast-urile, pentru cunoscatori. In prezent, toti se asteapta ca cei 2 sa lanseze o piesa impreuna. Poate un disstrack 5GANG? Asteptam sa vedem. Poate a fost doar o tactica de marketing pentru imagine, cei 2 neavand planuri muzicale.

 

 

 

1 thought on “5GANG Tank: Versuri si Videoclip

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!