5GANG Story Versuri si Videoclip

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

5GANG Story e cea mai nou piesa a trupei de vloggeri ce a innebunit tinerii din Romania. Se anunta a fi cea mai buna piesa a lor, asa ca trebuie sa o asculti. Un lucru e sigur: va ajunge rapid pe locul 1 in Trending YouTube Romania, asa cum s-a intamplat cu toate piesele lor. Fara alte adaugiri, haideti sa vedem despre ce este vorba.

bookzone.ro

5GANG Story Videoclip

5GANG Story Versuri si Videoclip

Putem spune ca urma de indoiala ca 5GANG Story este piesa la care s-a lucrat cel mai mult. Se poate vedea din cadrele perfecte si din editarea de inalta clasa. De asemenea, putem spune ca e si cel mai animat. In el, pe langa Selly, GamiOS, Diana Condurache, Exploit si Pain, apar si alte vedete. Il putem vedea pe Bromania de exemplu, influencer roman si imagine a Vodafone Romania. Pe langa el, o putem vedea si pe frumoasa cantareata Alina Eremia cum se distreaza alaturi de toata lumea. Evident, printre invitati se numara si alti vloggeri populari de pe YouTube Romania. Printre ei, se numara Emil Rengle, Skivo Mady,, Lino Golden si Laura Giurcanu. Se pare ca e o petrecere uriasa.

Ideea videoclipului 5GANG Story e simpla: cei mai buni prieteni s-au adunat pentru un super party. Si, dupa cum bine stim cu totii, nu e party in adevarul sens al cuvantului pana nu afla toti de el. Cum altfel sa-i anunti pe toti ca dai un party nebun daca nu prin Instagram? Pui un InstaStory si gata.

bookzone.ro

Si acum, pentru ca v-am vorbit despre videoclip, va lasam sa va si bucurarti de el. Il puteti urmari mai jos:

5GANG Story Versuri

Pentru a va fi mai usor, ne-am gandit sa va lasam mai jos si versurile melodiei 5GANG Story. Stim sigur ca multi dintre voi vor sa le stie. Asadar, iata versurile:

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!