Majoratul lui Selly 2019

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Majoratul lui Selly este poate cel mai asteptat eveniment de pe YouTube-ul romanesc in luna februarie 2019. De ce? Ei bine, unul dintre cei mai in voga vloggeri isi serbeaza ziua de nastere. Nu e vorba despre orice zi de nastere, ci despre un majorat. Stim prea bine cat de important e acest eveniment in viata fiecaruia. Ei bine, majoratul lui Selly va fi plin de emotii. Iar vestea cea buna e ca toti fanii sai sunt invitati sa i se alature.

bookzone.ro

Andrei Selaru aka Selly face 18 ani

Iata ca, pe 28 februarie 2019, Andrei Selaru devine adult. Il stim cu totii de cativa ani buni, iar astazi, vom putea fi martorii unuia dintre cele mai importante evenimente din viata sa: majoratul. A inceput YouTube-ul pe la 10 ani, deci il stim de ceva timp.

Majoratul lui Selly pe YouTube Romania

Pentru ca i-a obisnuit pe fanii sai cu video-uri cu tot ce i se intampla, Selly le va face tuturor un cadou interesant de ziua lui. Astfel, majoratul lui va fi transmis in direct pe YouTube Romania. Toata lumea care il place pe Selly va putea vedea cum serbeaza tanarul vlogger trecerea de la a fi minor la a fi major. Sigur transmisiunea live se va face pe contul de YouTube al lui Selly.

bookzone.ro

Alaturi de el vor fi toti prietenii lui. Atat cei pe are ii stia si inainte de a deveni cunoscut, cat si cei cu care face vlog-uri. Printre invitatii de seama la majoratul lui Selly, vor fi:

  • Lino Golden
  • GamiOS (Andrei Gavril)
  • Diana Condurache
  • Exploit
  • Pain
  • Bianca Adam

Si sigur vor fi acolo si prietenii de la Global, compania care il manageriaza pe Selly. In concluzie, nu ne putem astepta decat la un eveniment interesant, care va atrage o gramada de vizualizari pe YouTube Romania.

Daca si voi vreti sa vedeti ce se intampla la majoratul lui Selly, intrati pe YouTube si vedeti cand incepe live-ul. Sigur vor fi multi cei care se vor uita, tinand cont de faptul ca Selly e cel mai popular vlogger de pe YouTube.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!