Selly a facut accident cu bolidul de 70.000 de euro. Cat costa reparatiile

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Selly a facut accident cu bolidul de 70.000 de euro. E panica in comunitatea YouTube Romania! Unul dintre cei mai importanti influenceri romani a fost implicat intr-un accident rutier pe raza municipiului Bucuresti. Din fericire, a scapat fara vreo rana. Nu putem spune acelasi lucru si despre masina lui…Vom discuta in continuare tot.

bookzone.ro

Selly a facut accident cu bolidul de 70.000 de euro

Experienta e necesara in multe domenii. Fara ea, nu poti sa te angajezi in anumite locuri, de exemplu. Acelasi lucru, schimbat putin, putem sa-l spunem si despre traficul din Romania. Mai exact, poti sa conduci si fara prea multa experienta in orase mici. Insa, fara sa fi trecut mai multe luni de cand esti sofer sau soferita, nu prea ai sanse sa te descurci prin traficul din Bucuresti.

Acest lucru l-a invatat si Andrei Selaru din Craiova, cunoscut in mediul online ca vloggerul Selly. Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe permisul sau de conducere, ca tanarul a si invatat pe pielea lui ca adevaratul trafic nu e o joaca, precum in GTA.

bookzone.ro

Accidentul lui Selly: Cine a fost de vina?

Selly a facut accident
Selly a facut accident

Se pare ca a fost vina amandurora. Selly a recunoscut ca lipsa sa de experienta intr-ale sofatului si-a spus cuvantul. Insa a afirmat si ca celalalt sofer a avut ” o viteza moderata”, ceea ce a si dus la tamponarea mai serioasa a bolidului sau de lux. Una peste alta, in story-urile sale de pe contul de Instagram, Selly a afirmat ca nu-l judecata pe respectivul sofer.

Din fericire, incidentul a fost rezolvat pe cale amiabila. Selly urmeaza sa isi repare masina din banii propii, iar soferul acela isi va plati cheltuielile pentru masina din asigurarea lui Selly.

Selly a facut accident. Cat costa reparatiile bolidului?

Cand dai 70.000 de euro pe o masina, iti asumi si faptul ca reparatiile ulterioare nu vor costa 2 lei. Selly pare impacat cu acest lucru si a spus ca-si va plati toate cele necesare din banii lui. Asadar, nu e niciun fel de problema. Dar..cat vor costa toate piesele ce trebuie inlocuite plus manopera? Se pare ca din spusele lui Selly, totul ar urma sa necesite suma de 5.000 de euro, o adevarata avere pentru unii romani.

Vloggerul a tinut sa sublinieze faptul ca e suparat pe multi oameni. De ce? Ei bine, unii nu au facut altceva decat sa il acuze ca si-a luat o masina mult prea scumpa la varsta lui. El ar fi vrut sa vada si putina empatie, intrebari legate de starea de sanatate a soferului respectiv si a sa, in urma accidentului.

Iar in concluzie, el a spus, in gluma, ca daca vor sa nu-l mai vada suparat, fanii pot sa vina sa vada filmul 5GANG pe data de 27 decembrie, in cinematografele din toata tara. Se pare ca se anunta a fi un adevarat succes in boxoffice-ul romanesc.

Trebuia Selly sa-si ia o masina atat de scumpa?

In incheierea acestui articol, vrem sa va intrebam: dupa voi, a fost o decizie buna pentru Selly sa-si ia din prima o masina atat de scumpa sau ar fi trebuit sa mai astepte? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!