Filmul 5GANG. Selly si colegii pregatesc o pelicula inedita

vivacredit.ro

vegis.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Trupa de vloggeri 5GANG se pregateste sa treaca la un alt nivel. Mai exact, Selly, Gami, Dia, Pain si Exploit lucreaza la un film al lor: filmul 5GANG. Da, da, ati citit bine. Se poate si asta. De la niste simpli vloggeri, persoane care se filmeaza la ei in dormitor, se poate ajunge si la un film facut la nivel profesionist. Insa, nu va ganditi ca e usor. Totul implica munca.

Revenind la subiectul articolului, da, cei 5 vloggeri vor aduce SOS-ul in cinematografele din toata tara. In continuare, va vom spune tot ce stim pana in prezent despre pelicula pe care o asteapta toti abonatii lor.

edenboutique.ro/

Selly a anuntat in Podcastul lui Katai ca vor face filmul 5GANG

Inca de la aparitie, 5GANG a uimit pe toata lumea cu ascensiunea fulminanta. In prezent, nu exista piesa lansata de cei 5 tineri din trupa care sa nu fi depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube Romania. Da, da. Ati citit bine: 10 milioane de vizualizari. Si nu va ganditi ca aici se opreste tot. 10 milioane ar fi un minim asa, de bun simt, insa 5GANG se bucura si de piese care au lejer peste 20 de milioane de vizualizari, una dintre ele avand chiar peste 30 de milioane. Altfel spus, toata Romania si inca jumatate pe langa a ascultat respectiva piesa.

edenboutique.ro/

Avand de vedere aceste aspecte, nu e de mirare ca 5GANG a devenit deja un brand vizibil, care trebuie sa ramana in atentia publicului. Pentru a realiza acest lucru, se propaga in diverse industrii si apar diverse produse tangentiale, precum cele de pe Shop-ul oficial 5GANG sau biletele de la concertele lor, care in ultima vreme s-au intetit.

Selly, fondatorul trupei 5GANG a fost si este invitat in tot felul de emisiuni. Il vedem atat la TV, cat si in online, pentru a vorbi pe larg, printre altele si de aceasta ascensiune fulminanta a trupei incepute dintr-o joaca. Recent, el a fost invitat in Podcastul lui Katai, acolo unde a dat super vestea ca filmul 5GANG e o realitate. Plus ca, deja e gata scenariul.

Filmul 5GANG va fi un film family friendy, o comedie pentru toata familia

Rugat de Katai sa dezvaluie mai multe informatii despre pelicula, Selly a marturisit ca nu poate sa spuna prea multe lucruri. Tot ce a dat din casa a fost tipul filmului. Se pare ca 5GANG vor face un film de comedie. Ei se asteapta sa rada intreaga familie, de la nepoti si pana la bunici la acest film. Si nu e de mirare, ca doar toti 5 activeaza in sfera online-ului pe post de entertaineri.

Pe langa acest aspect si faptul ca scenariul e deja gata, Selly nu a mai spus si alte lucruri. Sigur, e de inteles. Asa se creeaza hype-ul pana la urma. Asa ca va trebui sa mai asteptam putin. Abia asteptam sa aflam si ce alte surprize ne pregatesc Selly, Gami, Pain, Dia si Exploit pe langa filmul 5GANG. Recent, ei au lansat melodia 5GANG VIP, care se bucura de un real succes.

Daca vreti sa fiti primii care afla noi detalii, va invitam sa ne dati un Follow pe Instagram si eventual un Like pe ”obositul domn Facebook”, asa cum obisnuieste sa spuna Dorian Popa in vlog-urile sale.

 

1 thought on “Filmul 5GANG. Selly si colegii pregatesc o pelicula inedita

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!