BANI DIN YOUTUBE. Cati bani face SNIK din vizualizari?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Nu mai e o surpriza pentru nimeni ca vlogging-ul a devenit o adevarata meserie. Sunt destui youtuberi care castiga bani buni din YouTube Romania. Unii fac mai multi din din YouTube decat multi dintre cei care ii urmaresc, insa asta e deja alta discutie. In articolul de astazi, vom raspunde la intrebarea ”Cati bani face SNIK din vizualizari?”. Trebuie sa mentionam ca vom aborda numai si numai veniturile venite din AdSense. Nu stim ce alte venituri mai face vlogger-ul si din sponsorizari. Nu uitati ca avem si un articol general legat de cati bani se fac la 1 milion de vizualizari, pe care va invitam sa-l cititi. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

bookzone.ro

SNIK e un vlogger popular in Romania

Sunt multi cei care isi incearca norocul pe YouTube Romania. Insa, nu multi reusesc sa treaca de un anumit prag. Se plafoneaza si pana la urma renunta. Nu e si cazul lui SNIK. Vloggerul roman a continuat sa faca video-uri si astazi se bucura de toate roadele. El face reactii ale unora dintre cele mai virale video-uri. De asemenea, este si liderul PNCKS, unul dintre putinele gang-uri de vloggeri din Romania.

La momentul scrierii acestui articol, el are un numar de 587,360 de abonati. Pentru acestia, SNIK a uploadat nici mai mult, nici mai putin de 1,249 de video-uri. Iar totalul de vizualizari la aceste video-uri e de 72,613,607 de vizualizari. Adica undeva la de peste 3 ori populatia actuala a Romaniei. Tare, nu-i asa?

bookzone.ro

SNIK face sute de dolari din vizualizarile de pe YouTube Romania

Bun, si acum ca i-am facut introducerea, haideti sa trecem si la subiect. Suntem siguri ca va intrebati ”Cati bani face SNIK din vizualizari?”. Asa ca, nu va mai fierbem si trecem direct la subiect.

Conform SocialBlade vloggerul face destul de multi bani pentru Romania. La o prima vedere, se pare ca face lejer 100.000 de vizualizari pe zi. Sigur, sunt zile in care video-urile sale aduna mult mai multe. Una peste alta, la sfarsit de luna, SNIK se poate lauda cu cateva milioane de vizualizari.

Iar aceste vizualizari se pare ca ii aduc si bani. Suma minima pe care o poate castiga SNIK de pe urma vizualizarilor este de $816 . Am facut repede transformarea valutara, iar in lei, suma asta inseamna 3,477.30 de lei. Destul de bine pentru un vlogger, nu-i asa? Da, asa ne gandeam si noi.

Cati bani face SNIK din vizualizari pana la urma?

Treaba e urmatoarea. Aceasta e suma minima. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, banii acestia i-ar iesi din vizualizari daca s-ar uita numai persoane din Republica Moldova, acolo unde CPM-ul este mic. Insa e putin probabil sa aiba urmaritori numai de acolo. Sigur exista pe langa vizite din Romania si persoane care il urmaresc din alte tari. Asta inseamna ca banii acestia pot creste.

Pe SocialBlade se spune ca maximul pentru vizualizarile sale ar fi de $13.100. Sigur, e imposibil sa se intample acest lucru. De ce? Ei bine, banii astia ar fi fost siguri daca SNIK locuia in SUA. Insa stim destul de bine ca nu e asa. SNIK e roman de-al nostru.

Asadar, ca o concluzie, suntem siguri ca banii sunt putin mai multi. Daca ne intrebati pe noi, am estima o suma de aproximativ 950$ lunar. In lei, ar insemna 4,048.33, o suma deloc de negijat.

#DISCLAIMER: Suma reala o stie SNIK. Noi nu putem decat sa estimam suma totala.

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!