Cine este Sefora Sulea?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cine este Sefora Sulea si de ce scriem un articol despre ea? Raspunsurile le veti afla in randurile ce urmeaza. Pe scurt, domnisoara Sulea pare a fi un influencer roman din noul val, alaturi de Vlad Vaida. Numerele pe care le face o aduc in prim plan in randurl tinerilor care o urmaresc cu religiozitate.

bookzone.ro

Cine este Sefora Sulea?

Mai stiti aplicatia aceea despre care v-am vorbit in urma cu cateva articole? TikTok se numea. Ei bine, dintr-o simpla joaca, se pare ca se transforma, usor, usor, intr-un soi de afacere. Romanii care posteaza des si fac tiktok-uri castiga notorietate la un nivel pur si simplu ametitor. De cand cu perioada aceasta in care am fost nevoiti sa stam in casa mai mult decat de obicei, numerele lor s-au amplificat.

Astfel, adolescenti care altfel ar fi trecut neobservati au devenit niste adevarati influenceri, niste personalitati de pe Internet care sunt ca niste vedete de care asculta copiii romani. Un astfel de exemplu este si tanara Sefora Sulea de pe TikTok, una din cele mai proeminente figuri de pe platforma care a innebunit Romania.

bookzone.ro

Daca vreti sa aruncati o privire pe contul ei de Tiktok, sa stiti ca aveti ce vedea. Tanara vorbeste in scurtele video-uri pe care le posteaza despre diverse probleme si atitudini ale adolescentilor de astazi. In unele dintre ele, spune cu subiect ce predicat ce o deranjeaza si cu ce nu este de acord. Tanara cu o inaltime de 1.63m este fiica de preot.

Cati ani are Sefora Sulea?

Desi corpul ei v-ar spune altfel, domnisoara Sefora Sulea nu are decat 16 ani. Da, da, nici mai mult, nici mai putin. E o treaba cu tinerii din ziua de astazi. Nu stim ce mananca, nu stim ce fac, dar sunt foarte dexvoltati pentru varsta lor. Daca am arunca o privire fugitiva la Sefora, de exemplu, noi i-am da peste 18 ani, lejer. Dar na, asta este, acestea sunt noile generatii. (nu o spunem de parca ar fi un lucru rau, nu ne intelegeti gresit).

Din descrierea ei de pe TikTok, aflam ca cica ea arata mai bine pe Instagram. Intrigati de acest artificiu de marketing, menit sa atraga public pe reteaua de socializare care ofera mia multe posibilitati de monetizare, am zis sa intram si noi. Se pare ca pe IG are doar 15 mii de urmaritori, spre deosebire de peste 50 de mii, cati sunt pe TikTok. Si wow, nu ne asteptam saaiba un nume atat de lung. Noi o stiam doar cu un prenume. Iata insa ca pe Instagram e trecuta ca Sulea Sefora Semiramida Karin.

Sefora si-a facut si canal de YouTube

Vizualizarile de pe TikTok sunt bune, insa destul de imprevizibile. Poti la un TikTok sa aduni sute de mii de vizualizari, iar la urmatorul….abia niste sute. Plus ca, incat nu s-a aflat cum se fac bani pe TikTok. Se vehiculeaza ca s-ar introduce un sistem de monetizare in curand, insa pana atunci…vizualizarile raman doar la stadiul de vizualizari. Pe YouTube insa, lucrurile stau diferit. Aici, din vizualizari, faci bani. Asta stie si domnisoara Sulea, care si-a deschis un canal de YouTube.

Aici, din cat am vazut, vorbeste despre experientele ele intr-ale modeling-ului si mai posteaza si diverse storytime-uri in care mare parte din publicul ei se poate regasi. Daca sunteti curiosi si aveti si timp liber, sa stiti ca puteti afla cati bani face Sefora Sulea pe YouTube. Nu trebuie decat sa va luati dupa datele pe care vi l-am dat in articolul cu cati bani faci la 1 milion si apoi sa va folositi de cunostiintele de matematica.

Gata si articolul in care v-am spus, pe scurt, cine este Sefora Sulea. Speram ca am facut putina lumina.

 

1 thought on “Cine este Sefora Sulea?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!