Cat de des se gandesc baietii la Imperiul Roman?

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cat de des se gandesc baietii la Imperiul Roman? Da, stim, pare o intrebare random, un produs valoros provenit din putul gandirii si care teoretic nu are nicio noima, niciun fundament, nicio logica. Insa, exista o explicatie (sau iezista o esplicatie, dupa cum spunea Leana lu Costel din Vacanta Mare)! Iar astazi am zis sa scriem acest articol, ca sa venim in sprijinul tuturor celor care se intreaba „Ce naiba?” sau „Care e faza?”. Pentru ca sesizam deja nervii adunandu-se, haideti sa trecem direct la subiect. Apropo, daca vreti sa va imbogatiti cunostintele despre Imperiul Roman, va recomandam aceasta carte. Gata, acum haideti sa inchidem paranteza si sa trecem direct la subiect.

bookzone.ro

Cat de des se gandesc baietii la Imperiul Roman?

Cat de des se gandesc baietii la Imperiul Roman
Cat de des se gandesc baietii la Imperiul Roman

Internetul nostru cel de toate zilele se poate dovedi adesea surprinzator. Asa se face ca, uneori, noul val, noul trend sau practic noua chestie ce se propaga atat de mult incat devine un inside joke pentru o vreme, poate aparea de oriunde. Si uneori din ceva banal. De data aceasta, totul a pornit de la o simpla postare pe Reddit Romania. Daca sunteti utilizatori de Reddit, probabil stiti ca exista adesea intrebari care devin populare si se transforma in adevarate subiecte de discutie. Insa aici a fost vorba de un simplu utilizator ce a intrebat: „Voi cat de des va ganditi la Imperiul Roman?”. Un soi de „Nimeni, nimic”, daca stiti faza.

Romanii se stie deja ca sunt caterincosi, asa ca au sarit cu tot felul de raspunsuri, care mai de care mai amuzante. Intrati si voi si cititi-le pe toate, caci sunt destul de amuzante. Insa nu de pe Reddit Romania au aflat cei mai multi despre ceea ce este asa-zisul trend al acestor zile. Pe TikTok s-a format, asa si datorita inventivitatii utilizatorilor. A si fost putin adaptata faza, trebuie sa recunoastem. Si s-a si restrans putin publicul. Detalii in randurile urrmatoare.

bookzone.ro

Baietii si Imperiul Roman pe TikTok

Pe TikTok, intrebarea s-a transformat in „Cat de des se gandesc baietii/barbatii la Imperiul Roman?”. Iubitele/Sotiile de pe TikTok au inceput sa ii intrebe pe ai lor aceasta superbitate de intrebare venita de nicaieri, iar raspunsurile au fost, evident, diverse. Multi nu s-au gandit ca e vorba de vreun trend sau ceva, pentru ca mai primesc si intrebari de genul „Daca as fi o broasca, m-ai mai iubi?”. Insa da, iata ca acum e vorba de un trend pe care dragile noastre il fac. Doamnelor, domnisoarelor, stiti ca va iubim.

Teoretic, trendul este si prin afara, asa ca nu va ganditi ca e neaparat o treaba pur romaneasca. Daca va uitati pe TikTok, sunt deja unii utilizatori care explica, in engleza, care este faza cu baietii si Imperiul Roman. Si din pacate, se pare ca nu e niciun soi de cod secret. Adica sintagma de „Imperiu Roman” nu inseamna fosta gagica, amanta sau cine stie ce altceva de acest gen. Ca o paranteza, trebuie sa recunoastem ca noi initial ne-am gandit ca este vorba de ceva de genul.

De ce tocmai Imperiul Roman?

Asadar, intrebarea se refera la insusi Imperiul Roman, despre care stim cu totii niste lucruri. Dar vine si o alta intrebare: De ce tocmai Imperiul Roman si nu Imperiul Bizantin, de exemplu? Sau oricare altul. Ei bine, aparent, acesta este cel mai complex dintre toate. Insa si din toate punctele de vedere.

Din ce am mai inteles, exista un soi de motiv psihologic pentru care baietii si barbatii s-ar gandi, de fapt, la Imperiul Roman. S-ar parea ca ei au un instinct de a pune stapanire pe ceva, de a cuceri sau Si cam asta e treaba si cu acest asa-zis trend cu Imperiul Roman de pe TikTok si Reddit. Pare putin tras de par si probabil nu va rezista mult. In cel mult cateva zile, se va trece la alt trend si la alte intrebari. Pana atunci insa, poate ca n-ar fi rau sa mai citim si noi niste carti despre Imperiul Roman. Asa ne mai cultivam si noi putin. Daca mai aflati desprre lucruri din acestea pe TikTok si nu stiti care e treaba, ne puteti spune in sectiunea de comentarii. Am mai explicat si alte trenduri de aici, cum ar fi cel cu gagicarul de exemplu. Si altele.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!