Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc reprezinta o unealta ideala pentru domnisoarele de pretutindeni. Sa ai o fata este poate una dintre cele mai mari bucurii. S-o vezi cum creste, cum se dezvolta, cum i se transforma zambetul si asa mai departe. Insa, este si greu, ca parinte, desigur. O stim cu totii. De aceea, uneori, mai este bine sa apelam si la unele carti de specialitate, pentru a fi siguri ca dragalasa noastra are parte de tot ce trebuie pentru o dezvoltare armonioasa.

bookzone.ro

Desigur, aici vorbim despre dezvoltarea pe parte de gandire. Uneori gandire normala, alteori gandire critica. Vom vedea despre ce este vorba, mai exact, din randurile urmatoare. Si totusi, daca ati mai avut de-a face cu carti ale Ioanei Chicet-Macoveiciuc si va place stilul dansei, avem si un pont. Puteti sa luati acest „caiet roman” la un pret bunicel chiar acum, din aceasta librarie online. Daca sunteti norocosi, e posibil s-o gasiti si la vreo reducere. Depinde totusi de repsectiva librarie. Revenind insa, haideti sa vedem cam ce putem gasi intre pagini.

Caietul Roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc
Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Sa fii parinte nu este usor, asa cum mai mai spus-o si mai sus. Trebuie avuta grija la tot, pentru ca o viata de om se modeleaza dupa ceea ce noi stim si facem. Iar daca in primii ani, atunci cand sunt pe langa noi mai tot timpul, parca ne e si noua usor sa fim atenti la tot ce se intampla si la reactii, lucrurile incep sa se schimpe, pe masura ce fetita noastra se transforma, usor, usor, intr-o domnisoara in toata regula.

bookzone.ro

Atunci poate intra in scena Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc. De ce? Pentru ca, uneori, nu avem timp sau poate nu stim sa imbracam frumos niste raspunsuri. Nu va ingrijorati, e normal. Sa fii parinte e ceva ce se invata in timp, asa ca daca nu aveti intotdeauna raspunsurile perfecte, nu este niciun fel de problema. Venim obositi de la job si nu mai avem cheful necesar. Sau pur si simplu dispozitia sau energia. Sau suntem efectiv obositi dupa ce inchidem laptopul, daca avem vreun job remote. Si singurul lucru pe care vrem sa-l facem e sa petrecem timp impreuna, insa nu neaparat sa ne gandim la raspunsuri pline de talc, pe care cea mica sau cele mici sa le inregistreze.

Sfaturi utile pentru fetite

In cartea Ioanei Chicet-Macoveiciuc, exista informatii utile in perioada aceea de preadolescenta, cand parca lasam usor, usor in urma copilaria. Si incep sa apara intrebarile care poate ca uneori devin si putin inconfortabile. Dar la aproape toate gasim sfaturi, indrumari si raspunsuri in aceasta carte a doamnei Chicet-Macoveiciuc. Putem spune ca, daca simtiti ca s-a instalat asa, un soi de neliniste la nivel de familie, pentru ca domnisoara voastra vrea sa afle prea multe, nu ar fi o idee rea sa ii dati aceasta carte, sa vada despre ce este vorba.

Poate veti avea vreo surpriza placuta. Trebuie sa stiti ca nu vorbim totusi de o lucrare din aceea cu limbaj plictisitor, unde pe toate paginile sunt intrebari si raspunsuri. Pentru ca stim ca la varste mai mici, atentia trebuie atrasa prin toate mijloacele. Iar o astfel de forma ar fi una pe care cu siguranta nu prea ar tolera-o micutele domnisoare. De aceea, Caietul roman mic pentru fetitele care cresc mari de Ioana Chicet-Macoveiciuc a fost construit altfel, pentru a nu fi urmatoare carte aruncata de prichindele dupa doua pagini citite, pentru ca e plictisitoare.

O protagonista simpatica

Avem o protagonista, pe numele ei Mura. La fel ca si micutele cititoare la care spera sa ajunga, Mura este o domnisoara in crestere, care a ajuns la o varsta la care incepe sa isi puna si intrebari. Insa, simte un soi de neliniste si de anxietate in ceea ce priveste discutiile cu parintii pe baza nedumeririlor ei. De aceea, stiti ce se gandeste micuta? Sa inceapa sa isi scrie intrebarile intr-un jurnal numai al ei. Cine stie, poate ca, cu timpul, chiar le va da parintilor acel jurnal si vor avea vreo discutie sau ceva.

Insa, aici vorbim totusi de o carte, unde posibilitatile sunt nelimitate. Tocmai de aceea, aflam ca Mura primeste raspunsurile mai repede decat s-ar astepta. Nici bine nu scrie o intrebare in acel jurnal al ei, ca cineva misterios ii raspunde. Practic, ii aduce lumina in intunericul intrebarilor ei. Si asa, usor, usor, Mura ajunge sa se inteleaga. Astfel, micutele cititoare, alaturi de Mura, vor putea afla secretele. Datorita superbelor ilustratii ale Mirunei Pancu, parcurgerea paginilor va fi o adevarata experienta placute, de care micutele cititoare isi vor aduce aminte cu placere. Daca nu gasiti cartea in stoc in libraria de care v-am spus la inceputul articolului, o puteti lua si de aici.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!