Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc – Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc este cea mai noua carte pentru copii a indragitei autoare. In randurile ce urmeaza, va vom spune pe scurt cam care este povestea dintre pagini. Astfel, dumneavoastra veti putea lua o decizie: daca merita sau nu sa o luati. Noi stiind si fundalul literar al autoarei, v-am spune sa o luati fara ezitare. Insa poate ca nu ati mai auzit pana acum de dansa. Inainte sa incepem articolul propriu-zis, sa stiti ca puteti intra acum pe Libris sau pe Bookzone sau pe Carturesti daca vreti sa o luati la un super pret. Gata, acum haideti sa trecem la treaba.

bookzone.ro

Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc – Rezumat

Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc
Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc

Despre ce ar fi vorba in cartea Te rog multumesc te iubesc de Ioana Chicet Macoveiciuc? Dupa cum probabil v-ati dat seama si din titlu, este vorba despre bunele maniere. Stim cu totii cat de importante sunt in societate. Daca nu sti sa te comporti, esti adesea vazut rau. Iarcesta e ultimul lucru pe care parintii si-l doresc pentru prichindeii lor. Sa fii om in societate e un lucru care se invata pe tot parcursul vietii. Asa ca nu strica sa stie cum sa se poarte la masa sau in astfel de ipostaze. Iar doamna Chicet Macoveiciuc a gasit reteta ideala: cu ajutorul unor persoane savuroase.

Este vorba despre doi frati, pe numele lor Ema si Eric. Acestia, la fel ca si micutii care se vor bucura de aceasta carte, sunt pusi in fata unei noi provocari. Sa faca diferenta intre ce e bine si ce nu e bine sa faca, din punct de vedere al maneierelor in viata de zi cu zi. Dar vor afla impreuna, pe parcursul capitolelor, care sunt 12 la numar. Maniera ludica in care li se va explica de ce e bine sa fie politicosi ii va prinde pe cei mici. Astfel, dupa ce vor citi cartea pentru copii a Ioanei Chicet Macoveiciuc, vor incepe si ei sa inteleaga. Si daca ati tot incercat sa ii invatati singuri, ei bine, cu ajutorul acestor 2 persoane simpatice, e posibil sa aveti mai mult succes.

bookzone.ro

Invatare prin imitare

Trebuie sa va mai spunem ca prezenta carte este ideala pentru prichindeii ce au varste cuprinse intre 3 si 8 anisori. Atunci este si perioada perfecta in care ar fi ideal ca ei sa deprinda aceste bune maniere despre care tot vorbim. De ce? Pentru ca, in primul rand, vorbim de acei 7 ani de acasa despre care am tot auzit. Acestia prind, desigur, si felul in care se comporta cei mici. Apoi, nu trebuie sa uitam si de gradinita si scoala, la care prichindeii se duc in aceasta perioada.

De la statul doar in casa, alaturi de familie, de cei dragi, vor intalni tot felul de oameni noi. Iar cu acestia vor trebui sa fie politicosi, ca sa fie respectati la randul lor. Numai parintii stiu ce bucurie si mandrie vor fi in sufletul lor cand educatoarea sau invatatoarea le va spune „Vai, dar de copil/copii educati aveti!”. Ajutati de fratii Pofticiosi, persoanejele din carte, vor reusi sa deprinda prin imitare tot ce trebuie. Pentru ca stim cu totii: a invata inseamna adesea a imita. Daca vreti o alta recomandare de carte pentru copii, noi v-am zice ca si Olguta si un bunic de milioane e o alegere buna.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!