Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla – Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla este parca o carte „rupta din suflet”. Autoarea ne ofera pe tava trairile ei transante, sincere si pline de patos si de patima. Nu se ascunde, nu infloreste, ci ne spune rand pe rand, cu ajutorul unei muzicalitati literare aparte, tot ceea ce aexperimentat ea cu ceea ce se numeste dragostea. Cartea de 160 de pagini ce i-a iesit se citeste usor, insa nu se uita prea repede. Daca vreti sa vi-o luati chiar acum, sa stiti ca o puteti face din aceasta librarie online. E la pret bun.

bookzone.ro

Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla – Recenzie

Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla
Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla

Se spune ca, uneori, cel mai bine e sa infloresti, ca sa poti face un produs literar bun. Ei bine, in cartea Iubiri si Pacate Poezii de Dama de Trefla, autoarea s-a gandit sa faca fix opusul. Si-a zis ca cel mai bine ar fi ca trairile ei sa apara nemachiate in fata tuturor celor ce aleg sa le citeasca, sub forma unor poezii. Fiecare cuvant, fiecare sintagma, fiecare vers in parte te duce cu gandul la ceva ce poate ai trai si tu. Pentru ca, desi dragostea este unica pentru fiecare in parte, se intampla sa existe diverse trairi si procese care se repeta.

De exemplu, toata lumea, de la mic la mare, a avut prima dragoste. Acea persoana care pur si simplu le-a intrat in suflet si in gand si nu a mai vrut sa iasa niciodata de acolo. Si de aici, incep diferentele. Unii au avut norocul sau ghinionul sa aiba o relatie cu acea prima dragoste, acel prim crush. Si spunem „sau ghinionul”, pentru ca, uneori, ajungem sa idealizam prea mult pe cineva care poate ca nu face nici doi bani.

bookzone.ro

Vorbim de vindecare

Unul din motivele literare pe care le veti putea gasi in aceasta carte este cel al vindecarii. Autoarea nu se ascunde, dupa cum am mai spus. Este vorba despre o rana deschisa. Dar una care pana la urma se vindeca. Caci asa e in dragoste. Apar uneori si diverse pacate, dispar, reapar uneori si toate se imbina.

De ce? Pentru a face o poveste unica de dragoste, care probabil ca te va urmari de-a lungul timpului. Fie pentru ca a fost una superba si ti-e dor, fie pentru ca a fost una din care ai avut doar de invatat din greseli. Noi va recomandam aceasta carte. Si, in acelasi timp, poate ca nu ar fi o idee rea sa va uitati si peste primul volum din seria Mai Presus de El, de aceeasi autoare. Poate o sa va placa si o sa vreti sa cittii intreaga serie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!