Cartea Dama de Trefla Volumul 1 – Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Dama de Trefla Volumul 1, vine ca o continuare fireasca a operelor literare pe care autoarea le-a scos in lume. Sa ne aducem aminte ca lucrurile au inceput cu primul volum din seria Mai Presus de El. Acesta s-a transformat intr-o adevarata serie sau trilogie, daca vreti. Apoi, a urmat o superba carte de poezii. Iar autoarea se pare ca si-a gasit chemarea si nu are de gand sa stea pe loc. Si-a zis ca dupa atatea cuvinte aruncate pe hartie si cititie de atatea persoane, e timpul. E timpul sa faca si o carte care sa ii poarte numele. Despre ea vom discuta in randurile urmatoare, dragilor. Si totusi, daca stiti deja „ce ii poate pielea” si vreti sa va luati intreaga serie, o puteti face din aceasta librarie online. Si la un pret bun, pe deasupra. Da, sunt 2 volume din aceasta serie. Dar, daca mai aveti nevoie de putina convingere, haideti sa vedem ce se intampla in primul dintre ele.

bookzone.ro

Cartea Dama de Trefla Volumul 1 – Recenzie

Dama de Trefla Volumul 1
Dama de Trefla Volumul 1

Ne-a spus deja despre diverse trairi din dragoste in Mai Presus de El. Si-a pus in versuri alte treairi in Iubiri si Pacate, o carte superba in care versurile chiar ajungeau la cititori. Acum este timpul sa aflam cine este Dama de Trefla, cu adevarat, din volumul cu acelasi nume. Vom avea parte de o noua incursiune intr-ale sentimentelor si intr-ale dragostei. Pentru ca, ne place sau nu, fara ele, viata ar fi pustie. Intr-adevar, e dureros, atunci cand esti tradat/a din dragoste. Sau cand sentimentele pur si simplu nu iti sunt impartasite.

Simti ca te arde fiecare refuz, pana cand sufletul iti devine ursuz. Insa, daca nu ar fi toate acestea, pentru unii, viata nu prea ar mai avea sens. Uneori, chiar si aceasa neimplinire in dragoste sau neimpliniri, daca sunt mai multe, pot fi pana la urma, benefice. Iti arata ceea ce nu trebuie sa faci. Dar si ceea ce nu trebuie sa fii intr-o relatie de dragoste. Nu exista loc de minciuni intr-o relatie dintre doua persoane, ce se vrea a fi reala. Daca e doa o joaca, poate. Insa, daca se doreste trecerea la urmatorul nivel, la o dragoste adevarata, e nevoie de sinceritate.

bookzone.ro

Dupa dezamagire, incepe dezvoltarea

In cartea Dama de Trefla Volumul 1, vedem si un soi de renastere. Dupa orice dezamagire, avem nevoie de niste timp cu noi insine. Reflectam, ne gandim ce am facut bine, ce am gresit. Apoi, cand simtim ca este timpul si ca putem, iesim din nou la suprafata. Insa, de data aceasta, suntem mai puternici. Dama de Trefla a iesit dintr-o relatie care nu prea i-a priit. Si tine sa ii spuna celui cu care a fost ca nu mai este acea naiva pe care a intalnit-o. Poate ca, din exterior da, pare aceeasi femeie. Insa acum este una cu totul si cu totul noua.

L-a lasat in sufletul ei, l-a iubit asa cum numai o femeie poate, iar el nu s-a ridicat neaparat la nivelul asteptarilor normale. Asa ca, desi a fost greu, ea l-a scos din sufletul ei. Iar acum, acea usa pentru el s-a inchis. Desi dorul mai apare, desi amintirile placute mai ies uneori la suprafata, pentru el nu mai exista cale de intoarcere.

Se poate si fara dragoste?

Protagonista isi da seama ca trebuie sa schimbe neaparat macazul, daca isi doreste sa aiba putina fericire in viata ei. Daca pana acum era pregatita sa dea totul pentru putina dragoste, si-a dat seama ca in primul rand, trebuie sa aiba grija de ea. Stiti ca se spune ca in dragoste, o femeie poate iubi atat de intens, incat se uita pe ea insasi. Ei bine, in Dama de Trefla Volumul 1, protagonista nu isi mai doreste sa faca aceeasi greseala.

Trebuie sa se concentreze pe ea. Si doar pe ea. Nu mai are de ce sa dispere daca nu are pe cineva alaturi. Si nu are de ce sa isi doreasca neaparat pe cineva langa care sa stea. Daca va fi vorba de barbatul potrivit pentru ea, atunci sigur va gasi de unul singur o cale de a-i intra ei in gratii. Nu va mai trebui ea sa isi dea toata silinta pentru a initia si pentru a intretine o relatie. Fericirea ei nu mai trebuie sa depinda de altii. In cele 272 de pagini ale cartii, vom vedea calatoria protagonistei, care se anunta a fi foarte interesanta. Daca vreti fa fiti alaturi de ea, puteti sa va luati cartea, desigur.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!