Seria completa Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Seria completa Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula reprezinta un pachet superb, plin de invataminte si ideal pentru prichindeii nostri, daca ne dorim ca acestia sa afle intr-un stil usor de inteles. In ziua de astazi, cand apar atatea pericole, atatea tentatii, dar si atatea distrageri pentru copiii nostri, uneori, este greu sa ii mai putem face atenti la Religie, la Cele Sfinte si la tot ce tine de acestea. Uneori, limbajul poate fi prea greu sau prea plictisitor si stim cu totii ca celor mici le piere cheful repede. Nu prea au rabdare.

bookzone.ro

Insa, Parintele Necula a luat toate acestea in calcul si a reusit sa creeze o serie in care vorbeste pe limba copiilor despre principalele Sarbatori, despre Pildele pline de lectii ce ii pot ajuta in traiectoria lor si asa mai departe. Pentru ca ati ajuns aici la noi pe site, vrem sa va dam si un pont, sa stiti. Va puteti lua intreaga serie a Parintelui Necula, la pret bun, din aceasta librarie online. Este printre cele mai reputabile din Romania si livreaza repede cartile. In functie de cand cititi voi articolul nostru, e posibil sa fie si diverse reduceri sau chiar transport gratuit, depinde. Intrati in librarie si vedeti si voi care e treaba.

Seria completa Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula Rezumat

Seria Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula
Seria Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula

Despre primul volum al seriei Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula v-am mai spus noi in acest articol. Ioana si Filip sunt protagonistii din carte si, in acelasi timp, si prietenii tuturor micilor cititori. Impreuna ei vor descoperi viata lui Iisus, prin ilustratii superbe si printr-un limbaj simplificat, care le va fi drag prichindeilor. Astfel, cei mici vor putea porni intr-o calatorie interesanta, la finalul careia vor fi mult mai intelepti. Suntem de parere ca ilustratiile din pagini joaca un rol extrem de important. Sunt atat de frumoase si ii vor ajuta pe toti cei mici sa inteleaga mai bine subiectele.

bookzone.ro

Stiti cu totii ca in perioada Sarbatorilor de Iarna, personajul principal sau, am putea spune, vedeta este Mos Craciun. Insa, inainte de toate, trebuie sa ne aducem aminte de Iisus Hristos, de Nasterea Sa, lucruri care sunt puse in pagina intr-un mod numai bun pentru ca cei mici sa inteleaga despre ce este vorba si sa ajunga sa isi dea seama cat de important este sa fie aproape de Mantuitorul Nostru.

Biblia Pentru Copii, volumul 2

Dupa un prim volum interesant, Parintele Necula ii invita pe micii cititori sa descopere minunile pe care Mantuitorul le-a infaptuit in timpul in care a stat aici, in lumea noastra. In Biblia Pentru Copii Povestita Pentru Copii Povestita de Parintele Necula, cei mici vor ajunge sa il cunoasca si mai bine pe Iisus Hristos, dar si ce a facut. Cei mici vor putea afla cum a dat totul lumii noastre, necerand in schimb decat urmarea Sa.

In cadrul acestui al 2-lea volum, prichindeii vor putea afla detalii despre:

 • Pilda Fiului Risipitor
 • Pilda Bunului Samaritean
 • Pilda Semanatorului
 • Schimbarea la Fata a Domnului
 • Inmultirea painilor
 • Invierea fetitei de la Capernaum
 • Minunea de la nunta din Cana Galileei

Biblia Pentru Copii Povestita de Parintele Necula Volumul 3 Rezumat

In cel de-al 3-lea volum, Parintele Necula le povesteste celor mici despre Bucuria Invierii. Pentru ca povestea lui Iisus este, pana la urma, o nepoveste, in sensul in care nu are niciodata un sfarsit. De fiecare data vine un nou inceput si tot asa si tot asa. In acest volum, prichindeii pot afla despre:

 • Rugaciunea din Gradina Ghetsimani
 • Intrarea in Ierusalim/Duminica Floriilor
 • Invierea lui Lazar
 • Cina cea de taina
 • Patimile si Rastignirea
 • Invierea si Inaltarea

Concluzie despre seria completa Biblia pentru copii povestita de Parintele Necula

Pana la momentul scrierii acestui articol, Parintele Necula a lansat doar aceste trei volume. Insa, este foarte posibil sa urmeze si altele. De ce spunem acest lucru? Ei bine, se pare ca au prins tare bine la public, asa ca ar fi pacat sa nu se mai continue. Atata timp cat este cerere, cel mai probabil Parintele Necula va mai scoate volume, parerea noastra.

Daca vreti si voi, cititiorii adulti, sa cititi ceva de Parintele Necula, va recomandam cartea Impacarea cu Tine Insuti. In acrlasi timp, puteti citi si Despre Sensul Vietii, cartea scrisa de Parintele Necula in colaborare cu Mihai Morar. Dansul este foarte activ si pe retelele de socializare, asa ca puteti sa va duceti pe pagina dnasului de Facebook, de exemplu. Asta daca doriti sa il vedeti. In concluzie, daca ati luat si voi pachetul complet pentru prichindei, ne puteti spune in sectiunea de comentarii cum vi s-a parut. Sau, mai bine spus, cum li s-a parut prichindeilor vostri, daca le-a placut sau nu.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!