flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula este o carte pe care multi au asteptat-o cu nerabdare. Acum va putem spune ca e disponibila la un super pret si e numai buna de citit in tihna, pentru a intelege lucrurile ce ne-au scapat. Uneori, simplitatea este cea mai extravaganta pentru un om. Iar linistea cel mai de pret diamant. Despre toate aceste lectii vom discuta in randurile urmatoare, intr-un nou articol din categoria de carti de pe site-ul nostru. Acestea fiind spuse permiteti-ne sa incepem. A, inca ceva. Sa stiti ca ne-am uitat noi pentru dumneavoastra si am gasit cartea la un pret mai mult decat decent. Asa ca, daca ati ajuns la articolul nostru, aveti noroc. Dar gata cu introducerile, haideti sa vedem despre ce ar fi vorba in carte.

bookzone.ro

UPDATE: Unora dintre voi nu le merge butonul de mai jos, pe care sa-l apasati ca sa mergeti direct spre site-ul de unde va puteti lua cartea la super pret. Asa ca daca nici la voi nu se intampla nimic cand apasati pe el, puteti sa intrati direct aici, pe acest site, ca sa va cumparati cartea la un pret bun.

Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula
Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

Parintele Necula nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Multi il stiu pentru felul superb de a pune problema, dar si de a o rezolva in cateva cuvinte simple. „De ce?” e o intrebare pe cat de simpla in aparenta, pe atat de complexa in esenta. E nevoie intotdeauna de un om sa iti explice conceptele fundamentale ale lucrurilor ce te intriga, dar pe care nu le intelegi. In ceea ce priveste religia, Parintele Necula e ideal. Stie sa vorbeasca, stie sa explice si te poate face sa intelegi. Cu o bunatate rar intalnita in ziua de astazi, figura bisericeasca nu are probleme in a se face inteles.

bookzone.ro

MIhai Morar a stat de vorba cu Parintele, vrand sa construiasca o carte demna de a sta in biliotecile tuturor celor ce il apreciaza. Cu intrebarile potrivite, el l-a dus pe Parinte in toate locurile si prin toate secretele pe care poate ca multi dintre noi am fi vrut sa le aflam. Insa, n-am avut curajul sa intrebam despre ele. De data aceasta, nu trebuie sa mai facem nimic. Ne putem aseza comod in pat sau pe un fotoliu si le putem afla fara probleme. Constructia cartii Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula e de asa natura incat te poti intoarce foarte usor la pasajele ce te intereseaza. E un interviu lung, bogat si plin de pasaje pentru care poate va fi nevoie de vreun marker sau ceva cu care sa le evidentiati pentru recitiri ulterioare.

Cum ne putem intari credinta in Dumnezeu?

O intrebare des intalnita este „Cum ne putem intari credinta in Dumnezeu?”, caci avand in vedere societatea actuala, devine uneori greu. Sunt atatea tentatii si ispite care incearca sa ne atraga de partea necurata, incat pana si cel mai puternic se poate vedea adesea tanjind. In dialogul dintre Parintele Necula si Mihai Morar, putem afla cai simple prin care putem avea legatura cu Dumnezeu nealterata. E nevoie de rabdare multa si de truda neincetata. Insa cu credinta, se pot face lucruri uimitoare.

Credinta joaca un rol tare important pentru crestini. Ea e asemeni puterii sau energiei. Daca nu o ai, greu poti razbate in lume. Insap nentru a ajunge la ea si a o lasa sa se transforme intr-o pelerina impotriva raului, e nevoie de timp. Trebuie sa acorzi timp, sa ai rabdare. Si din pacate, credinta nu e un produs. Nu poti sa il iei simplu de pe raft si sa-l folosesti. Dar cu truda, poti sa il creezi in tine din plin.

Cine este Mihai Morar?

Acum ca am vorbit putin despre ceea ce puteti gasi intre paginile cartii Despre Sensul Vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula, a sosit timpul sa discutam putin si despre acesti autori. Poate unii dintre dumneavoastra nu ii stiu pe amandoi. Asadar, primul despre care va vom vorbi este Mihai Morar. Acesta e cunoscut in randul publicului datorita emisiunilor sale TV, dar si pentru ca apare des la radio. Pe TV l-am putut vedea la Rai da’ Buni pe Antena Stars. Pe radio il gasim inca in postura de prezentator la ZUTV, unde sute de mii de ascultatori se trezesc cu el in cadrul emisiunii Morning ZU. Figura pregnanta in presa romaneasca, domnul Morar este un puternic admirator al cuvantului si al fortei acestuia.

Dupa ce a ramas fara emisiunea de pe Antena Stars, s-a reorientat spre YouTube. Si-a facut un Podcast denumit Fain si Simplu. Acolo, alaturi de personalitati de renume din Romania, a reusit sa abordeze numeroase subiecte actuale. Printre invitati, desigur, s-a numarat si Parintele Necula. Atatea vizualizari si atatea mesaje frumoase a primit fostul prezentator TV, incat probabil ca i-a venit si superba idee de a aduna toate invatamintele figurii bisericesti intre paginile acestei carti.

De mai mult timp, pentru Mihai Morar cuvantul scris inseamna putere. Noi il apreciem pentru atentia ped care a acordat-o in nenumarate randuri poeziei, de exemplu. Si nu doar noi, ci si alte sute de mii de persoane, care il urmaresc pe contul lui de Instagram.

 

Cine este Parintele Necula?

Parintele Necula este poate una dintre cele mai cunoscute fete bisericesti din ultima vreme. Datorita felului bland de a vorbi si a cuvintelor simple cu care reuseste sa ii faca pe toti sa inteleaga ce e credinta, dansul si-a adunat o baza destul de mare de persoane care il ildragesc. Si chiar il iubesc, am putea spune. Pentru ca, in definitiv, ce sa nu apreciezi la un om care iti vrea doar binele? Un om calm, cald, curat, si cu ganduri pline de bunatate?

Numele sau intreg este Constantin-Valer Necula si s-a nascut la data de 19 iulie 1970 in Brasov. A pus intotdeauna cartea si educatie pe primul plan, mai ales in prima parte a vietii. Tocmai de aceea, in 1994, a fost sef de promotie al Facultatii de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” din Sibiu. Apoi, zece ani mai tarziu, avea sa devina chiar doctor in teologie. In prezent, pe langa titulatura de preot, domnul Necula este si profesor universitar.

Si-a capatat popularitatea datorita conferintelor pe care le-a tinut si in care a reusit sa expuna totul intr-un stil usor de inteles pentru toti. Daca e sa ne referim la numere, va putem spune ca numarul conferintelor pe care le-a sustinut este in jur de 150. Popularitatea sa l-a facut sa fie dorit si ca invitat prin diverse emisiuni de televiziune. Iar daca in cazul cartii Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula putem spune ca dansul a fost co-autor, trebuie sa stiti ca a scris numeroase volume de-a lungul timpului. Astfel, nu este pus pentru prima data in postura de a folosi puterea cuvantului scris.

Concluzii in legatura cu cartea Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula

Dragilor, aceasta carte noi spunem ca este o lectura obligatorie. Cele 200 de pagini se citesc usor si se inteleg la fel de usor. Iar dupa ce veti ajunge la ultima pagina, sansele sa aveti raspunsuri la cateva intrebari sau pur si simplu o liniste venita de nicaieri sunt mari. Desigur, depinde de fiecare persoana in parte. Toti simtim, intelegem si traim in alte feluri.

Dar, in aceasta perioada in care vedem doar teama si nesiguranta, poate ca ar fi bine sa incercam sa gasim ragaz sa citim, sa ne informam si sa vedem mai multe perspective. Iar o lectura precum aceasta poate sa fie pentru multi una ideala. Asteptam sa ne spuneti in sectiunea de comentarii ce parere aveti in legatura cu cartea Despre sensul vietii cu Mihai Morar si Parintele Necula.

 

error: Content is protected !!