Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu – Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu reprezinta un volum care ii va pune pe ganduri pe cititori. Acestia vor afla ca au intrebari pe care, desi nu le-au formulat direct niciodata, le-au avut in interior dintotdeauna. In definitiv, aceasta e si menirea unei astfel de carti: sa trezeasca in cititori idei, stari si sentimente, nu-i asa? In randurile urmatoare vom afla cateva detalii despre ceea ce sta scris intre paginile acestei carti. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem. A, inca ceva, totusi. Daca vreti sa o luati un un pret bun si cu autograful domnului Liiceanu, va lasam mai jos un buton care va va duce direct unde trebuie.

bookzone.ro

Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu – Rezumat

Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu
Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu

 

Conform spuselor autorului, cartea Impudoare Despre eu va fi vorba nu era neaparat planificata. Nasterea ideii ca trebuie sa existe s-a metamorfozat absolut intamplator. Insa o scanteie s-a aprins si a curpins geniul creator al domnului Liiceanu. Putem sa numim prezenta opera si un soi de recapitulare a altor creatii literare ale autorului. De unde pana unde? Ei bine, dupa cum a spus-o si autorul, in timpul unor recitiri ale cartilor anterioare, si-a dat seama de un lucru. Aparent, multe idei scrise au devenit aproape obsesive de-a lungul timpului. Asa ca s-a gandit sa le reia, sa le revada si sa le transforme.

Sa nu ne intelegeti gresit: Impudoarea lui Gabriel Liiceanu nu este o culegere de pasaje anterioare, din alte lucrari si lipite, daca vreti, intr-o noua carte. Este o reinterpretare a acestor motive. Dar si o reintregire. In peste 5 decenii de activitate, e normal sa iti vina fel de fel de idei. Pe unele le transpui pe hartie si treci mai departe, iar pe altele le revizitezi, caci poti sa le duci la urmatorul nivel. E realizata cu ajutorul „pieselor din cladirile vechi”.

bookzone.ro

O lectura care ne poate pune pe ganduri

Noua carte a domnului Liiceanu este impartita in functie de tema abordata. Sunt 8 in total si fiecare in parte e expusa pe parcursul unui numar de pagini. Astfel, piesele de puzzle care existau in atatea carti vin acum sa formeze o imagine de ansamblu. Una pe care poate nici autorul nu o intuia atunci cand le-a cioplit initial, in diversele forme si in diversele volume frumoase cu care si-a bucurat cititorii de-a lungul atator ani.

Fara doar si poate, avem de-a face cu o opera care ne va pune pe ganduri serios. Vom descoperi drept si chiar taios un adevar despre eu. Nu e loc pentru pudoare, ascunzisuri sau jumatati in noua carte a lui Gabriel Liiceanu. Nu uitati ca puteti sa comandati volumul cu autograf, in cazul in care l-ati mai citit pe autor si il apreciati. Iar daca vreti si alte idei despre ce sa mai cititi, puteti sa va uitati pe site, la categoria despre carti.

2 thoughts on “Impudoare Despre eu va fi vorba de Gabriel Liiceanu – Rezumat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!