Dar Motan Daruieste de Cristina Andone Rezumat

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dar Motan Daruieste de Cristina Andone Rezumat: Despre ce este vorba in aceasta superba carte pentru copii? Care este actiunea si care sunt personajele? In articolul de astazi, vom incerca sa va raspundem la aceste intrebari. Apoi dumneavoastra veti decide daca prichindelul sau prichindeii trebuie sa o citeasca sau nu. Acestea fiind zise, permiteti-ne sa incepem. Oh, inainte totusi, sa stiti ca am gasit cartea pe Libris si pe Librex la un pret tare bun.

bookzone.ro

Dar Motan Daruieste de Cristina Andone Rezumat

Dar Motan Daruieste de Cristina Andone
Dar Motan Daruieste de Cristina Andone

Dar Motan Daruieste de Cristina Andone reprezinta al 6-lea volum al seriei in care simpaticul motan si stapanul sau pe nume Toto vin in intampinarea prichindeilor cu idei noi despre lume ce ii inconjoara. Din prezentul volum, cei mici vor putea invata o varietate de lucruri pornind de a la un verb simplu: a darui. Caci a face acest lucru nu inseamna doar a da din ce ai, ci si a primi la randu-ti. Iar niste oameni buni si frumosi stiu intotdeauna sa daruiasca. De aceea, e ideal sa ii invatam pe copilasi toate aceste aspecte inca din primii ani din viata.

Pe parcursul cartii, concepte simple, dar valoroase precum care e cel mai de pret dar pe care il putem oferi nelimitat, fara sa fim saraciti sau cum putem darui ajutor si primi mai mult in schimb vor face deliciul celor mici. De ce? Pentru ca le vor invata alaturi de simpaticul Dar Motan, care e pregatit de aceste noi peripetii. Tematica volumui este stranga legata de sarbatoare de Craciun, mult asteptata de prichindeii de peste tot din lume. Caci ideea de a darui e poate cea mai vizibila in timpul acestor sarbatori de iarna.

bookzone.ro

Versuri si imagini superbe

Pentru ca celor mici sa le placa sa citeasca, e nevoie de multe culori, de veselie si de personaje frumoase. Iar autoarea Cristina Andone a introdus in cartea pentru copii Dar Motan Daruieste toate aceste elemente care anunta succesul. Dar Motan e un simpatic si jumatate, iar cei mici il vor indragi inca din primele pagini. Desigur, cei care i-au urmarit peripetiile inca din primul volum al seriei stiu despre ce vorbim. Apoi, micile pauze muzicale ale povestii cu siguranta ca vor fi apreciate de cititori. Pe langa toate acestea, putem adauga si superbele ilustratii care vor aparea din cand in cand si care, cu siguranta, ii vor face pe cei mici mai dornici sa o citeasca.

Umorul presarat cu atentie acolo unde trebuie ii va amuza pe micii cititori, cu siguranta. Astfel, printr-un stil ludic, ei vor invata ca bunatatea e cel mai bun dar pe care il pot da. Odata ce il ai, nu o sa ramai niciodata fara. Caci daca esti bun cu un om, poti sa fii si cu 2 si cu mult mai multi. Iar la final, ramai cu aceeasi bunatate. Una peste alta, e o lectura numai bune pe care prichindeii o pot face. Daca va surade ideea achizitionarii acestui volum, nu ezitati sa intrati pe vreuna din librariile online de care v-am spus la inceputul acestui articol. Dati click pe denumirea uneia si veti ajunge la pagina de unde puteti sa cumparati Dar Motan Daruieste de Cristina Andone. Si daca mai vreti si alte carti, va recomandam si Olguta si un bunic de milioane.

1 thought on “Dar Motan Daruieste de Cristina Andone Rezumat

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!