Cartea Dar Motan Calatoreste de Cristina Andone

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartea Dar Motan Calatoreste de Cristina Andone este a 4-a intalnire a prichindeilor cu personajul imblanit ce ne-a intrat tuturor la suflet. De data aceasta, Dar iese din librarie si se avanta mai departe decat niciodata pana in prezent. Invata lucruri frumoase si se distreaza in acelasi timp. Desigur, ca de fiecare data, ii invita si pe cei mici alaturi de el. Haideti sa vedem pe unde se va duce de data aceasta, dar si ce pot invata cei mici, daca aleg sa il insoteasca.

bookzone.ro

Cartea Dar Motan Calatoreste de Cristina Andone

Cartea Dar Motan Calatoreste de Cristina Andone
Cartea Dar Motan Calatoreste de Cristina Andone

Pana acum, prichindeii au reusit sa faca o gramada de lucruri, alaturi de eroul imblanit Dar. In primul volum din seria lui, am facut cunostinta. Dupa, la a 2-a intalnire literara cu Dar, am invatat sa visam, in Dar Motan Viseaza. Apoi, la a 3-a vizita la motan, am vazut care e treaba cu literele si cititul. Acum insa, ne vom extinde orizonturile si mai mult. Vom pasi in afara librariei, pentru a vedea unul dintre reperele Romaniei si a afla lucruri despre el.

Ne referim la castelul Bran, unde Dar, Toto si prietenii lor se vor avanta in carte. Vor vedea care este treaba cu aceasta constructie de o valoare inestimabila pentru Romania. Iar cei mici vor putea afla detalii interesante in legatura cu el. Desigur, vizita la Bran nu e decat unul dintre multele activitati la care vor participa micii cititori. Acestia vor putea invata mai multed si despre calatori in sine. Cat de frumos este, cum te poate ajuta sa intelegi mai bine lumea din jur si asa mai departe. Cand te duci in alte locuri, unde exista alte fiinte cu indeletniciri diferite, trebuie sa fii atent/a. Le inveti, le intelegi si astfel iti largesti orizonturile cunoasterii. Ceea ce la varsta la care sunt prichindeii pentru care a fost scrisa cartea Dar Motan Calatoreste e numai bine.

bookzone.ro

Sa-ti faci prieteni e bine, dar si greu

Cand calatoresti, invariabil dai de lume noua, care mai de care mai diferita. Cu unii, e posibil sa te intelegi din prima, de parca ati fi prieteni de multa vreme. Cu altii insa, e probabil sa fie putin mai dificil sa te intelegi. In prezenta carte pentru copii, Dar Motan va invata cum sa faca sa isi creeze prietenii pe unde se duce. Caci a-ti face prieteni e unul dintre cele mai frumoase lucruri. La fel ca si locurile noi pe care le poti intalni atunci cand calatoresti, la fel de bine poti intalni personalitati noi, din care poti invata.

Pe langa aceste informatii de baza, cei mici vor putea afla si secretele castelului Bran, dar si ale celor care l-au cutreierat. Si au fost destui, multe figuri importante in istoria Romaniei, pe care nu e rau sa le stie si prichindeii nostri simpatici. Despre ce alte lucruri se mai gasesc in carte, va lasam pe dumneavoastra sa aflati. Si pe picii dumneavoastra, desigur. Daca recomandam seria de carti pentru copii cu Dar Motan? Cu siguranta.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!