Dar Motan Inoata de Cristina Andone – Rezumat
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dar Motan Inoata de Cristina Andone e o noua intalnire a prichindeilor cu eroul imblanit si o noua oportunitate de a invata prin joc lucruri interesante. De data aceasta, dupa cum probabil ca v-ati dat deja seama din titlu, va fi despre apa. Si despre activitatea cea mai uzuala pe care lumea o face in prezenta apei: inotul. Haideti sa aflam mai multe despre continutul cartii din randurile urmatoare.

bookzone.ro

Dar Motan Inoata de Cristina Andone

Dar Motan Inoata de Cristina Andone
Dar Motan Inoata de Cristina Andone

Pana acum, micutul motan i-a invatat pe prichindei multe lucruri interesante. Le-a spus despre vise in volumul 2, despre calatorii si ce pot aduce acesteafrumos in vietile tuturor. De data aceasta, se abordeaza o problema pe care unii o am, altii nu: apa. Si ne referim aici la acel moment cand trebuie sa invatam sa inotam. Celor mici le place apa, desigur, dar dupa ce vad ca e posibil sa dureze pana invata sa inoate, se schimba situatia, in unele cazuri. Desigur, nu generalizam, trebuie sa intelegeti. Exista cazuri si cazuri.

In Dar Motan Inaoata de Cristina Andone, protagonistul imblanit va vedea cum este cu apa si de ce nu trebuie sa ne temem de ea. Uneori sa iti infrangi propriile temeri poate sa fie greu, daca esti de unul singur. Insa, atunci cand ai alaturi de tine prietenii, totul devine floare la ureche. Puterea prieteniei poate sa invinga o gramada de temeri, altminteri de netrecut. Dar Motan, Toto si toti prietenii lor vor fi alaturi de prichindei si de data aceasta. Astfel, micii cititori vor vedea cat de usor pot ajunge acolo unde si-au dorit, atata timp cau au incredere in familie si in prietenii din jur.

bookzone.ro

Despre emotii

Intre paginile prezentului volum, exista si lectii deosebite despre emotiile pe care le avem fiecare. Dar Motan si Toto invata cum sa exprime ceea ce simt, lucru care poate sa fie tare greu uneori. Animalele de companie pot sa fie prieteni de nadejde pentru copilasi. Grija pe care le-o vor purta prichindeii, dar si relatia de prietenie dintre ei si imblanite poate sa fie una cum nu-i alta.

Copilasii vor afla din aceasta carte pentru copii a Cristinei Andone si cateva povesti frumoase ale animalelor de companie si ale prietenilor lor. Dupa ce vor termina, le va fi pusa la incercare si inteligenta, caci vor avea de ales cea mai buna cale spre libraria lui Toto, cel mai bun prieten al lui Dar. In concluzie, va putem spune ca e o lectura placuta pentru ai dumneavoastra prichindei.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!