Dar Motan Se Joaca de Cristina Andone – Recenzie

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Dar Motan Se Joaca de Cristina Andone este cel mai nou titlu din seria de carti pentru copii in care Dar Motan este protagonist. Aceasta este speciala, intrucat este prima carte de activitati cu indragitul personaj. Ce putem gasi intre paginile acestei noi peripetii de-ale micului motanel? Tot felul de activitati numai bune pentru prichindeii nostri. Haideti sa aflam mai multe. Si totusi, daca sunteti pe graba si stiti deja ce poate face doamna Andone, va spunem ca va puteti lua cartea din aceasta librarie online.

bookzone.ro

Dar Motan Se Joaca de Cristina Andone – Recenzie

Dar Motan se Joaca de Cristina Andone
Dar Motan se Joaca de Cristina Andone

Despre Dar Motan stim deja. E protagonistul unei serii de carti pentru copii, tare indragite. Am scris si noi despre prima carte Dar Motan, dar si despre toate cele ce au aparut apoi. Nu mica ne-a fost bucuria cand am vazut ca seria nu s-a terminat. Ba chiar a evoluat. De ce spunem acest lucru? Pentru ca aceasta noua carte nu mai este doar o lectura placuta, in care vedem ce mai face dragalasul motanel.

De data aceasta, toti prichindeii ce vor avea cartea, vor vedea ca aceasta este una interactiva, adica vor exista mai multe activitati pe care cei mici le vor putea face alaturi de personajele pe cared probabil ca deja le stiu si le indragesc. Ei vor putea sa „gradinareasca”, sa „gateasca” si sa faca tot felul de lucruri care vor fi atat distractive, cat si utile pentru dezvoltarea lor. Stiti cum se spune ca cel mai bine se invata prin joc. Iar la varsta pentru care a fost scrisa cartea Dar Motan Se Joaca de Cristina Andone, cu atat mai mult jocul ar trebui sa fie principala modalitate prin care prichindeii sa acumuleze noi si noi informatii despre mediul inconjurator si nu numai. De aceea noi credem ca e o carte utila. Una pe care n-ar fi rau sa le-o luati celui/celor mici.

bookzone.ro

Seria de carti pentru copii Dar Motan

Dupa cum v-am spus, exista o intreaga serie dedicata lui Dar Motan. In cazul in care nu stiti de ea, vedeti ca avem si noi aici, pe site, recenzii pentru toate. Sunt cat de cat accesibile la pret si le puteti lua si ca serie. Dar noi va sfatuim sa le luati rand pe rand. Vedeti si cum reactioneaza copilasii la el.

Poate unora pur si simplu nu o sa le placa de Dar Motan. De aceea, mai bine sa vedeti care e prima impresie si eventual dupa sa ii cumparati toata seria. Nu are rost sa dati bani aiurea, daca nu il indrageste pe personajul cu blana.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!