Ce inseamna VTM? Are mai multe intelesuri
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna VTM? Are mai multe intelesuri Spre deosebire de alte abrevieri despre care am vorbit, aici intervine dublul sens. Evident, ne putem da seama usor la care dintre cele se refera prescurtarea, in functie de context. Nu va faceti griji, o sa va explicam tot ce trebuie, pas cu pas, in randurile urmatoare. La final, veti sti tot ce trebuie.

bookzone.ro

Ce inseamna VTM in domeniul medical?

Bun, intai de de toate, trebuie sa retineti un aspect: VTM este si o abreviere ce are de-a face cu domeniul medical. Pe de alta parte, VTM e ultra folosit si pe retelele de socializare, TikTok si asa mai departe. Sa o luam cu inceputul. In domeniul medical, VTM inseamna volumul trombocitar mediu. Acesta este deosebit de important, intrucat valorile mai mici sau mai mari pot sa denote faptul ca exista probleme.

In cazul in care vorbim de niste valori VTM mari, sigur exista niste infectii sau niste boli inflamatorii, de cele mai multe ori. Desigur, poate fi vorbva si de un hipotiroidism, in cazul in care volumul acesta depaseste valorile normale. Daca avem de-a face cu o trombocitopenie, atunci VTM-ul este unul scazut.

bookzone.ro

Ce semnifica VTM pe TikTok, Instagram si Facebook?

ce inseamna VTM
ce inseamna VTM

Probabil ca v-am luat putin prin surprindere cu prima parte a prezentului articol. Nu v-ati fi asteptat ca aceste 3 litere sa fie atat de importante in medicina. Ei bine, iata ca sunt, de fapt. Insa, sansele sunt ca voi sa fi ajuns la articol dorind sa aflati nu despre volumul trombocitar mediu, ci ce inseamna VTM pe retelele de socializare. Sigur ati vazut pe undeva aceasta abreviere. Ei bine, noi putem sa va spunem ca VTM inseamna viata mea. Da, atat de simplu e.

A ajun atat de obisnuit VTM-ul, incat nu mai e musai sa se foloseasca doar in cuplu. Au ajuns si prietenii sa isi spuna asa. Bine, ei mai folosesc si abrevierea aia cu bff, insa rar. Chiar si cei care nu au niciun fel de legatura utilizeaza acest VTM. A intrat in vocabularul uzual, la fel ca „bro” sau „frate”. Asa ca sunt sanse mari sa vedeti scris VTM-ul pe retelele de socializare. Pe noi nu uitati ca ne gasiti si pe pagina de Facebook. Poate aveti si alte idei de articole din acestea si ni le puteti spune, daca e.

1 thought on “Ce inseamna VTM? Are mai multe intelesuri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!