Ce inseamna prescurtarea FWB?

nemira.ro

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Ce inseamna prescurtarea FWB? Pare complicata, insa nu e. Nu are treaba cu AWB-ul de la curier, stati linistiti. Si se refera la un fenomen din ce in ce mai des intalnit printre tineri si nu numai. E de la societatea noastra actuala, sa stiti. Insa veti intelege mai bine dupa ce veti afla la ce se refera, de fapt. Acestea fiind spuse, haideti sa ii dam drumul.

Ce inseamna prescurtarea FWB?

ce inseamna prescurtarea FWB
ce inseamna prescurtarea FWB

Prescurtarea FWB vine din engleza, de la expresia „friends with benefits”. Parca suna cunoscut, nu? In romana, se traduce prin „prieteni cu beneficii”. Si probabil ca acum unii din voi, care nu stiu termenul, se intreaba care-i faza. Pai cand esti prieten cu cineva, nu ai beneficii de la el, din prietenie? Adica nu te ajuta la greu, asa cum l-ai ajuta si tu? Dar in realitate, termenul acesta e destul de nisat. Si se refera la niste relatii putin mai intime decat cele de prietenie, daca ne intelegeti.

fabricadegratare.ro

E vorba despre o prietenie, de obicei dintre un barbat si o femeie. Acestia isi dau seama ca ar putea sa treaca si la nivelul urmator, dar fara sa dvina un cuplu. Adica sa se bucure de beneficiile unei relatii de cuplu, insa fara acel atasament si fara acele sentimente ce fac orice relatie una frumoasa si de durata. Unii pur si simplu nu au nevoie si de un asa bagaj emotional, ci doar de partea aceea fizica, daca ne intelegeti. Asa ca isi fac prieteni cu beneficii si aia e. Noi am mai discutat pe larg despre acest subiect in articolul cu ce inseamna prieteni cu beneficii. Asa ca daca vreti sa aflati mai multe perspective asupra subiectului, va invitam sa cititi si acel articol. Si cu acest lucru incheiem si noi articolul de astazi, din care am aflat simplu si rapid ce inseamna prescurtarea FWB. Daca vi se pare util, nu uitati sa-l distribuiti si pe retelele sociale. Iar pe noi sa stiti ca ne gasiti si pe Facebook.

bookzone.ro

edenboutique.ro/

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!