Cartonase Magic The Gathering – De unde poti sa iti iei in Romania?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonase Magic The Gathering – De unde poti sa iti iei in Romania? Jocul acesta de carti este unul dintre cele mai apreciate, pe segmentul sau de piata, respectiv cel de TCGs. Desigur, noi mai stim si altele, insa, cel de la care s-au inspirat foarte multe este acesta, despre care vom discuta putin in randurile urmatoare. Daca nu aveti rabdare si vreti direct sa stiti de unde sa va luati cartonase Magic, atunci va putem spune ca de aici. Revenind insa…

bookzone.ro

Ce este MTG Magic The Gathering?

Intotdeauna exista un inceput, indiferent de domeniu. Si de multe ori se intampla ca primele lucruri din ceea ce are sa devina o adevarata industrie, sa fie tot timpul in prim plan, chiar daca dupa totul se dezvolta si apar noi si noi competitori. Am facut aceasta introducere, pentru a va da seama ce este MTG Magic The Gathering pentru jucatori si nu numai. Vorbim despre primul trading card game din lume. De la el au aparut noi si noi TCGs, unele de sine statatoare, altele pornind de la un anime, un desen animat sau altceva de genul. De exemplu, cartonasele Pokemon au aparut ca auxiliar pentru anime si pentru jocurile video. Magic insa a fost de la bun inceput un cncept nou si inedit la acea vreme.

A aparut in anul 1993 la Wizards of the Coast, deci posibil sa fie chiar mai vechi si decat unii dintre voi, cei ce cititi acest articol. E extraordinar cum a putut sa reziste atata timp. Si nu doar atat, pentru ca una e sa fii si tu acolo pe liste ca inca existi si alta e sa ai super vanzari. Pentru ca da, MTCG insa se vinde bine. Pana si in Romania, care nu prea e in general cu TCG-urile, exista o comunitate in jurul sau, ceea ce e un lucru mare.

bookzone.ro

Cartonase Magic The Gathering – De unde poti sa iti iei in Romania?

cartonase Magic The Gathering
cartonase Magic The Gathering

Acum ca am facut asa, o scurta introducere in ceea ce a fost si este jocul de carti MTG, a sosit timpul sa trecem si la aspectul care probabil ca va intereseaza. De unde ne putem lua cartonase Magic The Gathering din Romania? Raspunsul este cat se poate de simplu: de pe acest magazin online pentru pasionati. E un site interesant, unde gasim tot felul de jocuri de societate, TCGs, dar si comic books, pentru pasionati. Un fel de loc numai bun pentru toti cei ce intra in categoria de geeks.

Sunt preturi destul de ok. Insa, trebuie sa stiti din start un lucru, in cazul in care sunteti incepatori si abia acum v-ati gandit sa va apucati de joc. TCG-ul Magic The Gathering, la fel ca si Pokemon, Digimon, Yu-Gi-Oh! si altele, e destul de scump. Adica un deck bun va poate duce la niste sute bune de lei. Cel mai ieftin produs e pack-ul acela cu doar cateva carti numit booster. Asadar, daca va place jocul si vreti sa deveniti experti, va trebui sa va puneti deoparte niste banuti sa va cumparati cartonasele necesare. Insa, in dfinitiv, pentru asta sunt si hobby-urile. Sunt bune sa ne dam banii pe lucruri care ne pasioneaza si care ne fac sa ne simtim bine. Iar hocurile de carti sau TCG-urile sunt niste hobby-uri tare smechere, daca ar fi sa ne intrebati pe noi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!