Cartonase Battle Spirits Saga – De unde poti sa iti iei la pret bun?
Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Cartonase Battle Spirits Saga – De unde poti sa iti iei la pret bun? Se pare ca este moda trading card games-urilor. Apar din ce in ce mai multe, mai diverse si mai fascinante pentru toti cei ce vor sa isi petreaca timpul jucandu-le. In articolul nostru de astazi vom vorbi despre unul dintre cele mai noi dintre ele.

bookzone.ro

Si totusi, daca va grabiti, nu aveti timp si vreti doar sa stiti de unde sa va luati cartonasele acestea la pret bun, va putem spune ca le gasiti chiar acum in acest magazin online. Probabil il stiti. Daca nu, e bine sa il stiti, pentru ca e destul de bun si are si livrare la EasyBox, un lucru care se dovedeste a fi din ce in ce mai util in ziua de azi, cand parca suntem pe fuga tot timpul si nu mai avem timp sa stam dupa curieri.

Cartonase Battle Spirits Saga – De unde poti sa iti iei la pret bun?

cartonase Battle Spirits Saga
cartonase Battle Spirits Saga

Sunt deja o gramada de TCG-uri pe piata. Avem Pokemon-ul, care este si cel mai popular. Dupa, vin din urma bine de tot Magic The Gathering, Digimon, Dragonball Z, One Piece sau chiar si Yu-Gi-Oh! Fiecare in parte are propriile particularitati, dar si propriile fanbase-uri, desigur. Uneori mai apar si altele, desigur, care vor sa vada daca pot deveni the next big thing. Battle Spirits Saga se numara printre ele. Desi multora li se va parea probabil un nume nou, trebuie sa stiti ca acest TCG are deja o traditie in Japonia, tara de provenienta. Acum multi ani s-a mai incercat aducerea sa si in engleza, insa pe atunci nu prea a prins.

bookzone.ro

Acum, avand in vedere infuzia de noi TCG-uri de pe piata, Bandai s-a gandit sa incerce din nou sa il aduca in fata publicului. Asta, desi cei de la Bandai au deja pe piata vreo 3 jocuri de carti din cele mai sus amintite, ceea ce poate fi destul de mult, daca ar fi sa ne intrebati pe noi. Cartonasele Battle Spirits Saga par sa aiba niste artworks mult mai aproape de realitate. Mai realiste, adica. Se foloseste mai mult CGI, mai mult 3D, spre deosebire de alte TCG-uri precum Pokemon, de exemplu. Toate aceste mici detalii aduc o nota aparta acestor cartonase Battle Spirits Saga. Gameplay-ul este si el unul relativ simplu, iar primele impresii de la cei ce

Ce produse Battle Spirits Saga gasim in Romania?

Fiind un TCG la inceput, va dati seama ca inca nu putem sa gasim cine stie cate produse. Abia a aparut primul set numit Dawn of History. Daca vreti doar sa „gustati” din TCG, gen sa u va aruncati foarte mult, puteti sa va luati un simplu booster pack. Nu costa decat 20 si ceva de lei, care este, de altfel, pretul standard pentru orice joc cu cartonase.

Daca totusi va plac mult artworks-urile si chiar vreti sa invatati cum se joaca Battle Spirits Saga, atunci puteti opta pentru niste starter decks. Acestea sunt pachete prestabilite, unde gasiti tot ce va trebuie ca sa puteti intra in lupta. Pana in prezent, sunt 4 starter decks, pe care le puteti gasi in magazinul de care v-am spus mai sus, la un pret destul de bun. Fiecare in parte are strategia sa, avantajele sale, dar si dezavantajele sale. Va trebui sa va dati seama care este cel mai bun pentru voi. Si aici ne incheiem si noi articolul.

Ce ziceti, pare un joc bun la pima vedere? O sa il incercati sau deja va jucati alte TCG-uri si nu credeti ca veti mai avea resurse si pentru Battle Spirits Saga TCG? Noi nu stim ce sa spunem. Parca nu ne-am inhama asa, la inceput. Mai asteptam sa vedem, sa mai treaca niste seturi si abia dupa probabil ca o sa il incercam. Pana atunci, spunem pas. Insa, atentie, doar pentru ca suntem bagati si in alte TCG-uri. Nu pentru ca acesta nu ar fi bun sau interesant.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!