Precomanda Magic The Gathering Wilds of Eldraine la pret bun

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Precomanda Magic The Gathering Wilds of Eldraine e esentiala, daca vrei sa stii nu doar ca prinzi noile produse pe care si le doreste toata lumea, dar si ca le poti avea la un pret preferential. In articolul de astazi, o sa vorbim putin despre acest expansion pe care il asteapta multi jucatori de MTG.

bookzone.ro

Si totusi, daca sunteti pe graba si nu aveti timp, va putem spune din start ca gasiti la precomanda toate produsele din Wilds of Eldraine in acest magazin online. Puteti intra in el sa vedeti ce va trebuie si daca va convin preturi. E unul dintre cele mai cunoscute magazine pentru geeks din Romania, asa ca nu o sa fie probleme. Iar la livrare, daca nu stiti sigur ca veti fi acasa, puteti sa alegeti rapid EasyBox-ul si gata, scapati de o grija.

Precomanda Magic The Gathering Wilds of Eldraine la pret bun

Precomanda Magic The Gathering Wilds of Eldraine
Precomanda Magic The Gathering Wilds of Eldraine

Sunt mai multe produse pe care vi le puteti lua. O sa le numim de la cel mai accesibil pana la cel mai scump. Incepem cu Magic The Gathering Wilds of Eldraine Starter Kit, pe care vi-l puteti lua de aici. Nu costa mai mult de 100 de lei, ceea ce il face sa fie un produs bun pentru orice vrea doar sa incerce sa vada daca i se potriveste sau nu jocul in sine. Dupa cum i-o spune si numele, acest produs este esential si ideal pentru cei aflati la inceput de drum in ceea ce priveste tainele trading card game-ului. Starter Kit-ul vine cu doua pachete, fiecare avand 2 Mythic Rare, dar si 6 Rare. Printre ele se va numara, desigur si un cartonas Traditional Foil Rare.

bookzone.ro

Unul dintre pachete este in doua culori, respectiv verde si alb si se numeste Backup Beatdown. Iar al 2-lea pachet este in culorile albastru si rosu si se numeste Day of The Dragon. Evident, fiecare dintre pachete va avea si un deck box, dar si 2 tokens double sided.

Precomanda Magic The Gathering Wilds Of Eldraine Bundle

Urmatorul produs pe lista, in ordinea crescatoare a preturilor este Bundle-ul MTG Wilds of Eldraine, care costa putin peste 200 de lei. Il gasiti chiar acum in acest magazin online. Acesta e ideal daca vreti sa va si incercati norocul in cautarea cartonaselor acelea super scumpe pe care si le doreste toata lumea. E deja un lucru stiut ca TCG-urile atrag pe langa jucatorii dornici de cele mai bune cartonase si colectionarii, care vor sa le pice acele cartonase scumpe, pe care le pot vinde ulterior. Exact cam cum e si la noul set Pokemon. In acest bundle primiti 8 pachete cu cate 12 cartonase fiecare.

Pe langa ele, veti primi si un alt art, dar si 40 de basic lands. Dupa, o sa gasiti si un Spindown life counter, dar si un box de depozitare. Una peste alta, acesta e un produs bun si echilibrat.

Precomanda MTG Wilds Of Eldraine Commander Set

Aici ne intoarcem iar la acele produse prestabilite, intrucat acest set contine 2 pachete deja facute, respectiv Fae Domninion si Virtue and Valor. Ambele vin cu un Foil Legendary. Veti gasi in acelasi produs si alte goodies care sa faca sa merite pretul acestuia, care nu este deloc mic. Costa 400 si ceva de lei daca vi-l luati acum, de aici. Si aproape 500 daca vi-l luati mai tarziu, cand nu mai este valabila precomanda.

Evident, nu putea sa lipseasca booster box-ul de Wilds of Eldraine. Acesta vine cu 30 de pachete a cate 12 cartonase si se anunta a fi experienta completa, daca va doriti sa simtiti adrenalina si sa aveti cele mai multe sanse sa va pice ceva super scump. Gasiti booster box-ul in acest magazin online. Si cam acestea ar fi produsele de baza. Desigur, mai sunt cateva si mai exista si altele bune de precomandat. Insa despre acelea vom discuta in niste articole separate eventual.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!