Precomanda Yugioh Streets of Battle City Speed Duel Box

flanco.ro/

Un SHARE, bossule! Sa fie bine, ca sa nu fie rau

Precomanda Yugioh Streets of Battle City Speed Duel Box daca ai urmarit de la bun inceput anime-ul cu cartile de joc. De ce? Pai, probabil ca multi dintre voi nu mai stiti, insa Battle City a fost poate unul dintre cele mai populare perioade ale YuGiOh! Pe atunci, Yami Yugi habar n-avea cine este si cum arata de fapt Marik, dusmanul sau de temut. Atunci am intalnit-o pentru prima data pe Dark Magician Girl, care ulterior a devenit unul dintre cartonasele emblematice ale intregii francize.

bookzone.ro

Daca tot ati ajuns aici, la noi, ni se pare de bun simt sa va spunem si faptul ca va puteti lua acest super prrodus YGO, mai ales daca sunteti si nostalgici, din acest magazin online pentru geeks. E printre cele mai apreciate din Romania, asa ca puteti avea incrredere ca va va ajunge in siguranta si repede. Au si optiune din aceea de EasyBox, in cazul in care nu pra stati pe acasa. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem si ce ar urrma sa contina acest nou produs.

Precomanda Yugioh Streets of Battle City Speed Duel Box

Precomanda Yugioh Streets of Battle City Speed Duel Box
Precomanda Yugioh Streets of Battle City Speed Duel Box

Cu ce vine produsul Streets of Battle City Speed Duel Box? Pai, in principiu, discutam despre 8 pachete deja construite, cu care va puteti juca alaturi de prieteni. Este vorba desprre cele mai populare pachete ce au fost folosite de personajele din YuGiOh pe parcursul sezonului. Desigur, pe langa acestea, vom avea si 8 promos alese la intamplare dintr-un total de 24 de prrormos posibile. faza asta cu promos diferite exista doar ca sa ne faca sa cumparam mai multe produse din acestea, desigur. Daca sunteti colectionari adevarati, probabil ca veti vrea toate promos. Si asta stiu si ei…

bookzone.ro

Revenind insa, trebuie sa va mai spunem si ca din cele 8 promos pe care le veti prrimi, 2 dintrre acestea sunt, din nou prestabilite. Cu alte cuvinte, veti primi garantat un promo cu Slifer The Sky Dragon, dar si cu Arcana’s Dark Magician. Slifer probabil ca nu trebuie sa va mai spunem de ce e inclus. Yugi l-a folosit foarte mult in Battle City. Iar Arcana’s Dark Magician, dupa cum i-o spune si numele, este o alta versiune a deja celebrului Dark Magician Al lui Yami Yugi. Acesta este rosu, spre deosebire de cel mov, al protagonistului.

Probabil va aduceti aminte de episodul cand Yami Yugi s-a duelat cu Arcana si era aproape sa piarda. Insa, datorita aparitiei lui Dark Magician Girl a reusit sa invinga. Una peste alta, noi abia asteptam produsul asta. Suntem din cei care dupa YuGiOh GX nu au mai urmarrit. Asa ca orice produs cu cartonasele YuGiOh vechi e binevenit. Voi ce ziceti, o sa va dati precomanda?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

error: Content is protected !!